Originally posted by icetea
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Briga mene za Vajdu.. nego me zanima je l' pozvan Milos Segrt da peva u nedelju ispod balkona?
Comment
-
Evo par fotografija iz duela protiv Basica:
Spoiler
Molim one koji nisu za sirenje ljubavi i mira da ne otvaraju narednu :
Spoiler
Specijalno za zenski deo foruma:
SpoilerNon-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Ovo za zene... mislim..
Spoiler
Hvala za fotke!
A dogodine da prisustvujes petomsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo za zene... mislim..
Spoiler
Tacno sam znao da ce biti gundjanja zbog blizine (daljine). Potrudicu se sledeci put da bude krupniji kadar.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Comment
-
Molim te, fundamentalno obrati paznju drugi putsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOvo za zene... mislim..
Spoiler
Hvala za fotke!
A dogodine da prisustvujes petom
Fotke su super, osim mism ove sto nista ne vidim, samo nazirem
@Milutinov tata-hvalaNe shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Dobar kraj prvog seta i pocetak drugog, sve ostalo klimavo. Do 3-1 i 40-15 i nije lose izgledalo, posle je bilo kidanje zivaca. 8 propustenih ML, mislim da je cak 5 bilo drugi servis, a da se samo jednom igralo, ostale su ili bile greske iz riterna ili je Dzonson narednim udarcem zavrsio poen. Na mrezi je bio dobar, par puta je odlicno osetio kada da izadje, prvi servis je bio OK, drugi mu je propadao kako je mec odmicao, cak mu je Dzonson zabio nekoliko ritern vinera, previse gresaka iz forhenda i nikako nije mogao da se izbori sa bekhend slajsom protivnika. Sledeci je Manarino, igra se u sredu.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Comment
-
Nisam gledala mec a u turnirskoj temi osim nekih sada vec standardno slabih" pokusaja" recikliranja'' humora'' tesko nesto moze i da se procita i zakljuci kako je igrao. Bog te mazo postaje mucnije nego kanonada na b92 i ostalim zutacima.
Novak ne voli da igra sa igracima sa kojima nije ranije igrao pa nisam ocekivala neku setnju .Znam da Johnson ima solidno jak servis , moze odigrati na FH a od BH samo slice. Pretpostavljam opet return los , tajming, anticipacija, mlaki udarci kombinovano sa mrzovoljnim govorom tela. Lici na standardnie probleme na hardu koje ima vec neko vreme. ZabrinjavajuceSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostNisam gledala mec a u turnirskoj temi osim nekih sada vec standardno slabih" pokusaja" recikliranja'' humora'' tesko nesto moze i da se procita i zakljuci kako je igrao. Bog te mazo postaje mucnije nego kanonada na b92 i ostalim zutacima.
Novak ne voli da igra sa igracima sa kojima nije ranije igrao pa nisam ocekivala neku setnju .Znam da Johnson ima solidno jak servis , moze odigrati na FH a od BH samo slice. Pretpostavljam opet return los , tajming, anticipacija, mlaki udarci kombinovano sa mrzovoljnim govorom tela. Lici na standardnie probleme na hardu koje ima vec neko vreme. Zabrinjavajuce
Comment
Comment