Originally posted by NI
View Post
Mozda zvucim kao paraonik ili neki pripadnik teorije zavere ali reputacija Srbije u politickom svetu koji kontrolise medije (koji su kljuc svega), je losa. Samim tim kontrolisan je rast popularnosti jedne osobe.
Djokovici poticu iz dela Srbije odakle dolazi najvece junastvo i vitestvo, sa Kosova. Zamisli da mu je dozvoljeno da promovise Srbiju...
On vec jako dugo ne pominje Srbiju i svoj narod, kao sto je to prvo naglo radio neko vreme, pa posle spontano i na kraju je prestao. Mada mu ja ne zameram jer znam da on njima zamera sto mu ne dozvoljavaju da promovise Srbiju i za kaznu iz inata igra previse dobro jer je to njegov nacin da se izrazi. To je sustina sporta.
Slazem se i da Rafa i Roger opet uopste ne rade te stvari. Ne galame o Spaniji i Svajcarskoj ali neko je to odavno uradio za njih. Spanci su jedna od najvecih osvajackih nacija.
Hocu da kazem da je reputacija mogla mnogo bolje da se razvije ali bi bila ugusena, mozda bi se lose i zavrsila po Novaka.
@7eleven
Realno je Novak najblize perfekciji. Njegov smec ume da bude kritican ali mi pricamo o savrsenstvu... Novak dobro smecuje ali toliko dobro kao Federer koji ne promasuje. Sa druge strane Nadal je umeo protiv Noleta da zakuca proste smeceve u mrezu. Hiljadu puta izgovorena laz, postaje istina. A to su neke stvari tog tipa, da Novak ima los smec. Pogadjao je on i bitne smeceve. Samo jbg nije bezgresan. Izbacivao je on i forhende kad stvari nisu isle dobro, kad je veliki pritisak, pa duple greske... On igra toliko dobro da vise i retko dolazi u poziciju da mora da igra neki super tezak smec.
@Ni
Mislim da je to navijanje na US Openu, takvo, bas je bilo grozno. Ali na AO 2016 nije bilo tako a nije ni na Wimbledonu 2015te. Doduse na Wimbledonu se najvise oseca postovanje prema Novaku, na RG polako cveta ljubav, a na AO neshvatljivo ali idalje nije najomiljeniji, iako je 6x sampion. Ali oni tamo su i inertni navijaci, tamo nije vatreno, svejedno im je ko ce uzeti titulu. U Njujork dolaze maltene ''prostaci'' krem drustva. Gledajuci 4 slema, najgrublji su i najamnje obrazovani u teniskom smislu.
Novak je unistio Rogera na AO 2016te kao kazna za US Open 2015te.
@Joker
Poentirao si
Comment