Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by torpedo View Postneće ni na kaficu.
Neutralna sam al citajuci postove stvarno ga preteraste(mislim na ove sto toliko pisu o valjda bese Imaz)
Uzivajmo bre sto Nole osvoji W-don, radujmo se novim mecevima-ne vracajte se u proslost, zivite u sadasnjosti
Post je fenomenalan.
Kratko u centarLast edited by Zoje; 30-07-18, 14:38.Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Originally posted by Marija81Aman više i sa tim,ostavite čoveka na miru.Imate opciju ignor ako vam ne odgovara šta piše.
Comment
-
Mene razocala Zoja, podrzava sektasa
A nikoga, nikoga od kad sam na forumu nisam cijenio i jedva cekao da postuje kao sto je to slucaj sa Zojom i od kad se registrovala podigla je nivo na mnogo veci nivo. Na osjetno veci nivo. I sad ovo, slomljeno mi je srce.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by 61563 View PostA jok meni ne smeta, imeni niko ne ide na ignore ni na report/tu drukacku opciju bi i ukinuo na forumu da se pitam,al da se ne zbune eto novi kao Zoje,procitaju nesto onako i pomisle svasta,valja zato upozoravati na vreme,vidis da je i na tebe iskusnu bacio magiju
A jua vec omadjijana VladanomNe shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Pošto se pravite da niste videli ili ko zna iz kojih već pobuda se oglušavate o upozorenje, da ga ponovim još jednom i poslednji put!
Originally posted by miloolja View PostSvaki sledeci post o CIA, BIA, insajderima, cacaninu, teorijama zavere, bilo kakvom licnom prozivanju ili opet sa druge strane nekim navodno znammajkemi informacijama i daljem insajderstvu.... obrisace se, a autor ce biti adekvatno kaznjen! Ovo sve prethodno trebalo bi negde da se prebaci, mozda i obrise, kada dodjem do racunara.
Sandu i fiksni na jedan dan.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Ove provokacije...
Originally posted by cacanin View PostNece nikad, ne moze to glava da prebaci NI.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment