Originally posted by torpedo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Larisa View PostA ovo? Ne znam da li je neko već spominjao
Vajda izgleda definitivno ostaje
https://www.srbijadanas.com/sport/te...adnju!%20(FOTO)Originally posted by miloolja View PostDa, da danas je upisano...
ttOriginally posted by Marija81 View PostKada je Vajda u pitanju moram nešto da podelim ...što bi Olja rekla insajdersku info... Dil je da Vajda ostane do kraja RG,ali vrlo verovatno će biti tu i za Vimbldon
Samo što je ova vest koju ste vas dve devojke podelile još bolja...idemo po titulu Vimbldon.Samo pozitivaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostI tako
Samo što je ova vest koju ste vas dve devojke podelile još bolja...idemo po titulu Vimbldon.Samo pozitiva
Hahahahah nema nam cacketa da vIdi sta su insajederske info
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA ja sam rekla i posle W ostaje
Hahahahah nema nam cacketa da vIdi sta su insajederske info
ttŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
P.S. zanimljivo za razmišljanje
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...je-opet-opasan
Muratoglu kaže da je siguran da će Nole igrati na WB.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Comment
-
Po meni ključna stvar iz intervjua
Koliko je Đoković bio razočaran, najbolje se videlo na konferenciji za medije.
- Dobro je to. Baš tako treba. Znači da ga je poraz baš pogodio i da želi da se vrati. Pre godinu dana, kada bi izgubio meč, odlazio bi sa smeškom. Mnogo više volim ovo što sada vidim. I na terenu mu se vraća raniji stav. Oseća se da je to opet igrač koji igra svim svojim bićem.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Novak iz meca sa Ceccinatom sigurno ne.
Da se nasao u F znaci pobedio bi Thiema, forma bi bila na znatno visem nivou. Sigurno da taktciki ne bi igrao kao Dominic (koji u sustini i nema taktiku sem udaraj sto jace mozes), da se napucava sa Nadalom na sljaci ali zato je imao druga resanja a nekada je imao i oruzja .Trenutno ih nema.
U tom slucaju verujem da da. Nadalova igra na ovom RG nije me impresionirala , ali opet ne znaci da on ne bi jos podigao nivo za nekadsnji najtezi po njega match up ,u slucaju da se on nasao sa druge strane mreze . Sve u svemu hipoteticki scenario.
Ostaje da je Novak u QF uspeo da izgubi mec,za koji je imao 5 set na 2 poena Ponavljanje izgubljenih TB nakon vodjstva ili povratka iz zaostatka se nastavilo. Ono sto se narodski kaze "krecio je za dz" To je trenutna realost
A mislim da bi o postovanju sagovrnika mnogi ovde mogli da nauce od NI-aSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by NI View PostDa li iko misli da bi Novak danas imao sansi da je bio umjesto Thiema?
Danas? To je teško reći
Da je Novak preokrenuo protiv Čekinatija, pa posle preko Tima dogurao do Nadala, situacija bi bila sledeća, (osim naravno one, da baba ima....) Nole, iako umoran, u top formi, pun elana i samopouzdanja, apsolutno napaljen protiv Rafe, svakako bi imao svoje šanse (pazi, ne kažem da bi ga uzeo, ali imao bi svoje šanse a mi bi imali meč), jel i Rafu isto hvata prpa od fit-Noleta, prečesto su jedan drugoga stavljali na muke da ne bi osećali medjusobno (straho)poštovanje.
Ali ako me pitaš, da se onakav Nole, kakvog smo videli protiv Talijana pre neki dan, nekim čudom stvorio danas na terenu sa Rafom, skupljao bi gejmove, nažalost
Ali, ubedjena sam da ćemo vrlo brzo biti u prilici da odgledamo bar još nekoliko njihovih epskih mečeva!Last edited by Larisa; 10-06-18, 20:51."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment