Ovo je taj mec koji je tacka preokreta bez obzira na rezultat posle ovog meca, ako Novak pobedi. Italijan igra kao Vavrinka 2015te.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Penzija drugovi, od koga je on izgubio na tri dobijena ovo nisu istine. Ali ove greske u TB i citav pad u cetvrtom setu, plus servis volej na kraju, bas da se covjek zapita zasto igra i dalje. Ovo je najveca bruka u njegovoj karijeri, nikad od goreg igraca na Slemovima nije izgubuio, bez ikakve snage u udarcima, prije par godina ovaj mu ne bi uzeo vise od tri gema ukupno.sigpic
Comment
-
Zasluzeno izgubio. Ono strahovanje za glupost pre meca....ipak se ostvarilo, nazalost.
Jedino sto mi se svidja sto se borio na kraju, ali ono prosipanje zicera, iako je i zbog umora sve bilo u tb...ne sme sebi da dozvoljava nikako. O bacenom IV setu pre tb, losem ulasku u mec... da ne pricam.
Glupost.
Zivce mi iskida. Ufff!
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Servis volej je imao u jos jednom bitnom momentu...mislim u drugom, ali Marko nije proso.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Posle Rima i 4 meca ovde, ovo je veliki korak unazad. Kilav ulazak u mec, protivnik se razigra i dobijemo dramu za kidanje zivaca. I posle svega opet ne odservira za set, propusti par set lopti u TB. Bas tezak poraz.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
I ne bi uzeo više od par gemova sigurno.
Prva 2 seta brzina Novakovih udaraca FH i BH 75 i 71mph
3 i 4 set je to naraslo na 78 i 74mph
2016 brzina je bila 84 i 79 protiv Thiema 86 i 81mph
Ako uzmemo u obzir da su mu udarci prosječno bili duži za pola metra do metar dobijamo ogromnu razliku i koliko je daleko od najboljeg tenisa, mnogo daleko. Jeste sramota izgubiti od Cecchinata u četvrtfinalu GS-a, ali ne treba previše žaliti jer su dalje prepreke svakako bile nepremostive.
Dočekao je i da ga ove spodobe s tribina podržavaju kao svog i to protiv Marka, bem ti sunce
Comment
-
Imajte na umu da ovo pišem "vrele glave"
Čim ga Mats hvalio nije ni čudo što je izgubio...
Ali redom...
Da mi je neko pre RG-a i žreba rekao da će igrati QF odmah bih bez da razmislim potpisala...
ALI...time moje razočarenje u današnji nastup nije manje,jer očekivanja su rasla kako je turnir odmicao.
Imam utisak da je na teren izašao ili svestan umora i znao da ne može ili je potcenio protivnika,a onda i onaj problem sa vratom...
Koji je opet posledica toga da se nije dobro zagrejao pre izlaska na teren...i direktan uzrok gubitka prvog seta...
No ovo i nije tragično, svi znamo gde je i kakav je pa i on sam i zna na čemu da radi.
Sledi sezona trave i mislim da će ( a već pisah o tome kao papagaj sam) tek na Vimbldonu biti pravi Novak, uostalom i Marjan je potvrdio da je Nole tek na 75-80%...do Vimbldona će biti 100%,još da ga i tamo žreb pogleda...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment