Zao mi je sto nije odigrao i mec sa Gofanom ovde, da je dans preokrenuo, to bi bila vec 3 bas ozbiljna meca. Gledao sam, na zalost, samo od 2-2 u trecem setu, olako ispustio priliku za brejk, posle olako dao brejk, ali nekako mi se cinilo da je bolji igrac na terenu. Vidim po kretanju rezultata da je izgleda sve doslo na svoje mesto u drugom setu, steta za olako ispusten prvi set, 3 brejka je previse. Korak po korak, put ce izgleda biti bas dugacak. Novak pokusava da se vrati kroz meceve na velikoj sceni, ocito veruje da mu treba samo malo, pa da opet bude bar pri vrhu.
Na listi je vec ispao iz prvih 16, a posto brani finale u Rimu, nerealno je ocekivati nekakvo napredovanje. Cini mi se da ce tesko izbeci mogucnost da u trecoj rundi na RG ne ide na prvih 8 nosilaca, a kako ga zrebovi "idu" ne bih se iznenadio ni Nadalu vec u prvoj nedelji Pariza.
Na listi je vec ispao iz prvih 16, a posto brani finale u Rimu, nerealno je ocekivati nekakvo napredovanje. Cini mi se da ce tesko izbeci mogucnost da u trecoj rundi na RG ne ide na prvih 8 nosilaca, a kako ga zrebovi "idu" ne bih se iznenadio ni Nadalu vec u prvoj nedelji Pariza.
Comment