Originally posted by Cristina1971
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostVajda samo. Za sada privremeno.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć TapatokaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostČim je Marijan pored njega, ne vidim ni jedan razlog da se saradnja ne obnovi na obostranu korist.
Jedino ako Pepe Imaz ne umeša svoje prste i sjebe sve.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostČim je Marijan pored njega, ne vidim ni jedan razlog da se saradnja ne obnovi na obostranu korist.
Jedino ako Pepe Imaz ne umeša svoje prste i sjebe sve.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Kako vam se vise taj Pepe ne smuci da ga pominjete. Promeniti nista necete..bio - ne bio...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostI ćorava koka ubode zrno
Lepo obraćanje, malo su pretjerali sa pitanjima oko bivših trenera. Novak poprilično samouvjeren obećavajuće.
Ja vala ubola više zrna
Originally posted by NI View PostPogledao sam highlights. Novak je bio daleko bolji negu u Miamiu. Znajuci kako je kriminalan bio u Miamiu, to ne znaci nista.
Šalu na stranu,gledajući meč stekla sam utisak ( a ostavljam prostora da je pogrešan)
da je Novak na prvom mestu mentalno spremniji bio danas ( nije imao fazu da povede pa stane...),
da je kondiciono bio spremniji ( posle par dugih poena nije izledao onako smoždeno kao u MI i IW)
i da je iznad svega uživao na terenu-kao da je pronašao neki novi motiv.
Pres je dosta objasnio a i stav i ponašanje pred novinarima.
I ,da , da li mi se čini ili je današnji servis mnogo bliži starom servisu?
Siguran znak da definitivno nema bola.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Marija,
Ja jesam optimista ali umjereni.
U odnosu na Miami imamo nekoliko jasnih pozitivnih znakova.
1. Daleko vise vjeruje u sebe.
2. Ima trenera kojem vjeruje.
3. Ima bolju dubinu.
4. Prilicno je siguran da je lakat rijesen.
5. Nema kombinacije vise slabosti koje se nadovezuju jedna na drugu i koje dovode do kolapsa. (Nezainteresovanost, nesamouvjerenost, kondicija, nedostatak meceva...)
Ko poslije jucerasnjeg meca moze reci da on ne misli ozbiljno?
Ali protivnik je bio Dusan Lajovic. A niko prije od Lajovica nece reci sebi: "Nemam sansi, Novak je onaj stari." I Taro Danijel je to mogao reci poslije 5:2 u 1. setu IW.Last edited by NI; 17-04-18, 09:27.
Comment
-
Slažem se NI, međutim ja sam zanemarila da je protivnik Duci i gledala Novakovo ponašanje...Gestikulacije, trčanje i želju...i meni to obećavaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment