Originally posted by goku
View Post
Tada to što je rekao da, ali nadovezala sam se, tj povezala i činjenicu da kada je sve šokirao kako mu tenis nije više na prvom mestu (naravno da je to logično, ali nije trebalo da kaže javno, po meni) sa ovim njegovim izdanjima na ova dva poslednja Mastersa, pa do ovog saopštenja juče... a tu je naglasak da nastavlja sam.... to je suština mog glasnog razmišljanja, to mi se ne sviđa, u paketu, ne samo što je tada rekao u oktobru 2016.
Nije izgubio moje povrerenje, nema razloga, ni zašto bi, niti će ikada, samo prosto oni signali koje možda ja samo tumačim kako tumačim, nebitno, ovo što nam Novak prikazuje, govori..itd.. ne dopada mi se, a niko živi nema pojma šta je istina, šta je suština, šta se dešava u njumu i oko njega i da li se išta dešava loše kao što većina želi da predstavi. Tako da ne znaš ni ti, samo nagađaš.
Niti vala smatram da je sebi ukaljao ugled. To mi je baš nonsens. Svakome je u životu dozvoljen pad ili nije? A njegov pad je normalan, ljudski, nije pobogu neki kriminalac kome je posle zatvora data druga šansa. Ja čak ne smatram da sportista treba da se povuče na svom vrhuncu, ako nema neki problem, bilo zdravstveni bilo nešto drugo što bi ga onemogućavalo da se bavi tim svojim poslom. A ako i dalje ima u njemu i trunčice želje i zadovoljstva da se bavi ovim sportom, i pri tom misli da će uspeti da se vrati, verovatno ne baš tamo gde je bio, ali u sam vrh što da ne... naravno da ne treba da se povuče. Ako radiš posao koji voliš, a malo je ljudi u svetu koji rade ono što žele, ako je to ono što te pokreće.. molim lepo. Da otaljava sigurno neće, jer to nije on, a koliko je ko u pravu, pokazaće vreme. Isuviše je on veliki šampion da bi dozvolio da ga gazi baš bilo ko.
I već pomenuti Rodžer, onoliko su ga samo njegovi navijači, pa i javnost slali u penziju i razapinjali, i uvek sam bila na njegovoj strani i govorila, ako mu to pričinjava zadovoljstvo ne treba da se povuče, zašto bi, pobogu... jer to je on, to je njegov život. Naravno ako Novaku nije to život, sigurna sam da neće dozvoliti da svako briše pod sa njim, bilo na terenu, bilo ovako po domaćim i belosvestkim forumima.
I da, mislim ovo da se neko potrudio da mu preko nekih trećih ispira mozak, kao i konstantno pominjanje porodice, koja navodno ne daje podršku... mislim no comment!
Edit: izvinjavam se na greškama u kucanju, radim više poslova istovremeno
Comment