Vimbldon, najlaksi turnir.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostNecu glasati ali cu se nasaliti:
Moj modele daje ovakve sanse na postavljeno pitanje:
Code:Melburn 4.5% Rolan Garos 6.4% Vimbldon 6.4% Njujork 6.3% Indian Vels 3.6% Majami 10.0% Monte Karlo 5.4% Madrid 5.9% Rim 7.9% Kanada 9.9% Sisninati 6.3% Šangaj 6.8% Bersi 6.1% Masters kup 4.0% Dejvis kup 2.1% OI medalja 1.7% Ništa 6.9% Ne znam 100.0%
Comment
-
Originally posted by notorious View PostKanada mi i jeste najlogičnija. Prošle godine turniri između Wimbledona i USO su bili najlakši za osvojiti. Kad se uzme u obzir da vjerovatno treba vratiti kondiciju, uz to igru, realno je očekivati da će trebati par mjeseci do prvog značajnijeg rezultata.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostJa ću samo da naglasim da su Marija i Cacanin glasali za isti turnir. Dok su oboje ovde dolazili sa pouzdanim informacijama. Eto čisto onako.
Uzgred moje razmiljanje o Sinsinatiju je realna opcija - taman je dovoljno vremena da se sve sredi...
A pride velika je želja da osvoji pa hajd i delom navijački da glasam.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNismo samo mi glasali za Sinsinati...tako da ne kontam šta si hteo da kažeš.
Uzgred moje razmiljanje o Sinsinatiju je realna opcija - taman je dovoljno vremena da se sve sredi...
A pride velika je želja da osvoji pa hajd i delom navijački da glasam.
Comment
-
Per je suvise nepredvidljiv da bi znali sta se sutra moze ocekivati. Nece Novaku biti lako ako Francuz bude glavom u mecu.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Dosta dobro izgledo, počeo loše, a onda malo čak i neočekivano digao igru, ali to i nije možda toliko bitno, koliko želja da igra i pobedi, a da je imao boljeg, da ne kažem raspoloženijeg partnera.. mogli su bez problema da dobiju. No to sve ništa ne znači.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Milutinov Tata View PostPer je suvise nepredvidljiv da bi znali sta se sutra moze ocekivati. Nece Novaku biti lako ako Francuz bude glavom u mecu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Da, nije ni trenirao jos uvek, ima problem sa ledjima, a ima i tretmane neke.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment