Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
-
Marija, odakle prikupljas te informacije i da l' ti Cacanin mozda nije neki rod?
Comment
-
Originally posted by Fića View PostMarija, odakle prikupljas te informacije i da l' ti Cacanin mozda nije neki rod?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mnogo vi uzurpirate taj olja smajli
Inace ne znam da li ste primerili iz Novakovog poslednjeg tvita, koji sam postavila i porodica je u Majamiju
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostIh bre ledeni, vidiš da ovde ljudi vole da oljišu jedni druge, ništa me više ne iznenađuje
Valjda ovaj naš naniže neke pobede sad, pa će se i ti porivi izgubiti
prvo da bude zdrav,pa ce doci i sve ostalo
sefice jesmo videli,ali niko nije nista komentarisao i treba nasLast edited by ledeni 80; 20-03-18, 20:51.
Comment
Comment