Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
E moj Srki, sto nisi citao ovaj forum pre jedno godinu i po dana kada sam pisao i vise puta ponavljao da operacija treba odmah da se uradi i da je odmaranje jednostavno uzaludno gubljenje vremena..
Ja jesam srucnjak, verovatno i veci od svih tih pseudo-strucnjaka koji su mu savetovali odmaranje i obloge.. Mogao sam i da zaradim a i da spasim Novakovu karijeru.. ovako mucak..
Comment
-
Originally posted by Fića View PostE moj Srki, sto nisi citao ovaj forum pre jedno godinu i po dana kada sam pisao i vise puta ponavljao da operacija treba odmah da se uradi i da je odmaranje jednostavno uzaludno gubljenje vremena..
Ja jesam srucnjak, verovatno i veci od svih tih pseudo-strucnjaka koji su mu savetovali odmaranje i obloge.. Mogao sam i da zaradim a i da spasim Novakovu karijeru.. ovako mucak..
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZnaci Srdja rekao ono sto mi pricamo godinu dana, lijecen na neodgovarajuci nacin. Ne mogu priroda i sekta da lijece.
Intervencija koja je radjena Novaku je rutinska ukoliko bi se radila ne daj Boze tebi ili meni a ukoliko se radi vrhunskom sportisti koje me je osnova igre ruka VEOMA RIZICNA.
Comment
-
Upravo, za tenisera veoma rizična, a uz sve to (stvarno ne bi da mračim), ali, pokazaće se koliko učinkovita. Daj bože da sve bude ekstra, ali verujem da zaista nikako nije bila prva opcija jer bi je obavio već pre godinu dana. Da sačekamo."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Batalite opravdanja i izgovore u smislu nije rizično za Vladana ili mene, ako slomimo nogu nastavićemo raditi, ali jeste po Novaka
Šta bi s onim što je Čačanin ovde iznosio kako je sve obišao i kao da spasa nema, a sad je priča promijenjena. Šta se drastično promijenilo?
Comment
-
Originally posted by notorious View PostBatalite opravdanja i izgovore u smislu nije rizično za Vladana ili mene, ako slomimo nogu nastavićemo raditi, ali jeste po Novaka
Šta bi s onim što je Čačanin ovde iznosio kako je sve obišao i kao da spasa nema, a sad je priča promijenjena. Šta se drastično promijenilo?
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostKad sam ja iznosio da je sve obisao i da spasa nema da je kraj?
Comment
-
Originally posted by notorious View PostOdlično se sjećam tvojih postova da je pokušavao sve i da nema rješenja i da mu niko ne može garantovati ni neki solidan procenat da će uspjeti operacijom, a sad pišeš kako je to rutinska intervencija za nas, ali za njega nije jer šta ako pođe po zlu, ipak mu je osnova igre. Nešto mnogo gore od nerva, tetiva itd. čak ni doktori ne znaju šta je, cirkus moj Čačanine, eto kako si predstavljao. Rado ću naći vremena ako bude trebalo i da izvučem te postove.
Delpo da je znao kako ce izgledati njegovo zdravstveno stanje nakon operacija nikad se nebi operisao, covek je invalid klasican ali to je vec druga tema.
Noto da li je operacija slepog creva rutinska operacija?
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostTacno tako niko mu nije mogao garantovati zato i nije posegao za hiruskom intervencijom nego terapijama i mirovanjem ... kada to nije urodilo plodom pokusao je ono poslednje.
Delpo da je znao kako ce izgledati njegovo zdravstveno stanje nakon operacija nikad se nebi operisao, covek je invalid klasican ali to je vec druga tema.
Noto da li je operacija slepog creva rutinska operacija?
Comment
-
Srdjan djeluje samouvjereno, jako samouvjereno. Da li to znaci da zna da je Novak rijesio problem? S druge strane prica o zamoru materijala kao uzroku. Kako onda moze biti tako siguran?
Mene zbunjuje brzina oporavka. To mogu objasniti samo pogresnom dijagnozom. Slomljena koscica je izaivala bolove u tetivi. Koscica je odstranjena i stvar je rijesena. Ako je tako, onda je to super novost.
Zbunjuje me i zasto se vraca u maju ako je sve u redu. Razumijem da preskace Ameriku. Ali zasto ne poceti mjesec dana ranije na sljaci? Treba dignuti formu.
Sve u svemu, ton uliva optimizam ali punu istinu ne znamo.Last edited by NI; 17-02-18, 08:31.
Comment
Comment