Ništa meni tu nije jasno. Šta je on operisao ako posle par dana drži reket. Ako je to ono što ga je mučilo zašto onda pola godine pauze....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostPesimisto. Uvijek ces naci varijantu da nesto nije u redu.
Ako ga ovaj zahvat izlijeci onda je glup! Ako ne izlijeci tj ako nije glup, onda imamo novo mucenje nas navijaca.
Srecom, ja sam nesto optimisticniji.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostAko ga ne izliječi to će značiti da je sve probao i nije uspjelo. U tom slučaju ću i ja tvrditi da je napravio sve kako treba. Ako uspije i bude top spreman za američku turneju to će značiti da je tačno sve ono što smo pisali mi koji ne volimo Novaka i nismo ga podržavali u glupim odlukama
Vi koji mislite da je Novak radio glupe odluke volite Novaka ne manje od nas koji mislimo da nije radio glupe odluke.
Comment
-
Originally posted by NI View PostKo kaze da ti ne volis Novaka?
Vi koji mislite da je Novak radio glupe odluke volite Novaka ne manje od nas koji mislimo da nije radio glupe odluke.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZašto koristiš množinu, samo ga je Bojana nazvala glupim, a ona niti voli Novaka, niti je njegov navijač?Last edited by icetea; 07-02-18, 15:56.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by tea View PostNeki ce smatrati da je glup ako se ispostavi da je mali hirurski zahvat bio dovoljan da se oporavi (nadamo se da hoce).“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Sustina svega je da radi na problemu, to samo po sebi bi trebalo da digne pozitivu kod Novakovih navijaca. Naravno da ima mnogo pitanja, sto nije ranije, da li ce biti 100% od ove operacije i sl. Ocigledno da Novak ide od najblazih nacina na koje moze da resi problem ka ozbiljnijim, sto ne moze niko da ga napada za to, lakse reci da se neko operise nego da sam takvu odluku moras doneti, a opet ni jedna jedina opcija nista ne garantuje.
Pritom, vec trenira, znaci da je sigurno bolje cim vec trenira, kapiram da ce se vratiti do W ili USO.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostRazličite savjete je sigurno dobijao ali.... nije od komšinice već od vrhunskih stručnjaka.
Moj jedini strah je da ne odigra dva meča i pojavi se isti problem - koji god da je u pitanju.
I tako ce da bude ko zna...zauvek mozda -.-
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment