Opet otisao kod istog lekara na konsultacije I preglede. Zna li neko nesto vise o tom strucnjaku iz Ceske?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Indigo View PostOpet otisao kod istog lekara na konsultacije I preglede. Zna li neko nesto vise o tom strucnjaku iz Ceske?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ček sad..kakve veze ima sa svim ovim što u Americi nema Amera dobrih doktora, al ima ostalih?
A jel ima Čeha u Americi, dobrih hirurga mislim ili njima u Čekoj mnogo dobro pa ne idu iz nje
Ništa ne razumemsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Slabo ti deliš sa nama te info-e ovde, moram da primetim, a mi izgoresmo -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostPa kad neće da posluša legendu Miroljuba Petrovića i ode kod našeg doktora u Švajcarsku...“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Novak je, po tviter nolefam informacijama, u Svajcarskoj.
ttsigpic
Comment
-
-
Na slikama koje su se prve pojavile iz Svajcarske sa jednom gospodjom i njenom kucom...stao je tako da se ne vidi desna..a na prvoj gde mazi kucu u njenom narucju..radi to levom...iz ociglednih razloga.
Mozda imao neku intetvenciju??
Uostalom na ovoj je pokazao...nema sta da krije??
Jao bre Novace!
ttsigpic
Comment
-
Cini mi se da luta. Pre neki dan sam citao da je bio u Ceskoj, sada u Svajcarskoj. Nije mi bas jasan. Da li ako mu se ne svidja odogovor jednog doktora odmah ide kod drugog ili sta? Prosto je neverovatno da za vise od godinu dana nije mogao da nadje adekvatnog lekara za njegov problem. Takodje ne znam da li je ova povreda jedinstvena kod Novaka? Zar ne postoji neki teniser ili uopste sportista koji je imao isti ili slican problem pa da se konsultije sa njim? U svakom slucaju zelim mu sto brze ozdravljenje.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNa slikama koje su se prve pojavile iz Svajcarske sa jednom gospodjom i njenom kucom...stao je tako da se ne vidi desna..a na prvoj gde mazi kucu u njenom narucju..radi to levom...iz ociglednih razloga.
Mozda imao neku intetvenciju??
Uostalom na ovoj je pokazao...nema sta da krije??
Jao bre Novace!
tt
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment