Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Last edited by MiljanVR; 30-06-11, 00:41.
-
Ko zna?
Does anyone know this game? Jel zna neko ovu igru?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKo zna?
Comment
-
Da napisao je.. pošto drugi ne znaju ;)
Thanks guys! Brainvita game very cool and very difficult, one wrong move and you r out... Igra je bas zanimljiva, moras bas da budes fokusiran inace..jedan pogresan potez i gubis.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa napisao je.. pošto drugi ne znaju ;)
Da kakva analogija!
Comment
-
AU ljudi moji kroz sta smo prosli danas od sjaja lagan prvi set pa do ocaja maltene sve do kraja meca ,mucio sam se da sam sebe nateram da odgledam mec do kraja i na kraju duboko izdahnem u znak olaksanja -dobro je, pobeda, idemo dalje ali kad sam malo ohladio glavu shvatio sam da nas je Nole razmazio laganim pobedama ovih 5-6 meseci.Nije bitno kako se pobedi na GS bitno je da si u sledecoj rundi (najbolji primer je Roger danas, sve fino ,glatko, elegantno a poraz kod prve ozbiljne prepreke) treba znati pobediti i kad ne ide a danas je islo pa stalo ali bitna je pobeda i dobra priprema za Congu, niko se nece ni secati Tomica ako u nedelju Nole podigne pehar -napred Nole do titule
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostAU ljudi moji kroz sta smo prosli danas od sjaja lagan prvi set pa do ocaja maltene sve do kraja meca ,mucio sam se da sam sebe nateram da odgledam mec do kraja i na kraju duboko izdahnem u znak olaksanja -dobro je, pobeda, idemo dalje ali kad sam malo ohladio glavu shvatio sam da nas je Nole razmazio laganim pobedama ovih 5-6 meseci.Nije bitno kako se pobedi na GS bitno je da si u sledecoj rundi (najbolji primer je Roger danas, sve fino ,glatko, elegantno a poraz kod prve ozbiljne prepreke) treba znati pobediti i kad ne ide a danas je islo pa stalo ali bitna je pobeda i dobra priprema za Congu, niko se nece ni secati Tomica ako u nedelju Nole podigne pehar -napred Nole do titule
Comment
-
Pošto ja ovu igru prvi put vidim, red je da postavim i pravila
Novak je noć probdeo uz igru "Brainvida", koju tako nazivaju u Indiji iako ima desetine drugih imena.
U pitanju je "prebacivanje klikera", jednog preko drugog, sa ciljem da "očistite" čitavu tablu. Pravila su jednostavna, kliker smete da prebacite pored susednog, pravo na prazno polje, a kliker koji je "preskočen" - možete da sklonite. I tako sve dok vam ne ostane jedan, koji bi trebalo da ostane baš u centru. Hm. "Može biti samo jedan", legendarna rečenica iz "Gorštaka". Idealna za završnicu Vimbldona.
U svakom slučaju, iako postoje neke teorije da je ova igra kojom se Nole bavi nastala kod pojedinih indijanskih plemena u Severnoj Americi, mi ćemo se držati one druge teorije koja kaže da je nastala u Bastilji. Francuska je, ionako, glavna tema za sve Noletove poklonike na kraju ove nedelje, jer će Francuz Žo-Vilfred Conga, koji je u četvrtfinalu pobedio Rodžera Federera, biti naredni protivnik Đokovića na Vimbldonu.Last edited by miloolja; 30-06-11, 11:04.sigpic
Comment
-
Uh, ja obozavam tu igru, doduse moja tabla malo drugacije izgleda, ali to je bas dobra i pametna igrahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by BOKI1969 View PostAko osvoji titulu na Wimbledoni bice jasno ko dan kome pripada ta nagrada a ako ne uzme nije ju ni zasluzio
Comment
-
Nole je nominovan za osvajanje "ESPY" nagrade u kategoriji za najboljeg tenisera godine.
ESPY, skraćenica od „Excellence in Sports Performance Yearly“, [B]je nagrada za sportska dostignuća u prošloj kalendarskoj godini, a pobednika će odlučiti online glasanje na sajtu www.espn.com/espys.
U preteklih šest meseci Novak ima učinak 46-1 uključujući osvojenih 7 ATP titula (1 Grand Slam - Australian Open, 4 ATP World Tour Masters 1000 - Indijan Vels, Majami, Madrid i Rim, 1 ATP 500 - Dubaji i 1 ATP 250 - Beograd), a pored njega u istoj kategoriji nominovani su Rafael Nadal i Rodžer Federer.
Glasanje traje do 9. jula, a pobednik će biti proglašen 13. jula u Los Anđelesu.Last edited by Mr. Wolf; 30-06-11, 20:08.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Idemo Nolee !!! Mozes ti to konacno da postanes br.1 to si ti odavno zasluzio (zbog neverovatnih partija u 2011 ) ,ali sada je vreme da postanes najbolji i ne samo to idemo (ako prodjes a daj Boze da ces proci u finale ) i na titulu na najprestiznijem turniru ,ajmo Nolee !!!
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostIdemo Nolee !!! Mozes ti to konacno da postanes br.1 to si ti odavno zasluzio (zbog neverovatnih partija u 2011 ) ,ali sada je vreme da postanes najbolji i ne samo to idemo (ako prodjes a daj Boze da ces proci u finale ) i na titulu na najprestiznijem turniru ,ajmo Nolee !!!Ispisuje istoriju srpskog tenisa zlatnim slovima.
Comment
Comment