Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
http://www.dailymail.co.uk/sport/ten...ants-more.html
Veliki pozdrav za ovo britansko tabloidno đubre sa željom da propadnu koliko sutra.sigpic
Comment
-
Daily mail je u rangu Informera Ne treba da te dotice uopste.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma kao i na svakom GS poslednjih god....tacnije od one dominacije...samo izmisljaju price i smaraju ga na KZN
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Olos treba pocistiti...
:trazim onu metlu Novak:
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ovo sto ste pisale u vezi rasporeda, obe ste u pravu . Na originalnom rasporedu nema nikakvog vremenskog ogranicenja, dok kada se klikne na verziju za stampanje stoji da mec ne pocinje pre 15h po lokalnom vremenu. Inace meni se izgled sajta i kretanje po njemu nimalo ne svidja, ali valjda sam staromodan
Sto se meca tice polako me hvata euforija, nadam se da nece biti nikakvih problema i da ce moci da ga odigra bez kocnice. Ocekujem da Jang ispipa Novakov bekhend, pa ako tu nema prodje da se baci na paralelu i forsira forhend stranu i nada se zamoru materijala.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOlos treba pocistiti...
:trazim onu metlu Novak:
ttŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
Samo na njoj pise Novak
Ima to cacke negde sacuvano sigurno...
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by Milutinov Tata View PostOvo sto ste pisale u vezi rasporeda, obe ste u pravu . Na originalnom rasporedu nema nikakvog vremenskog ogranicenja, dok kada se klikne na verziju za stampanje stoji da mec ne pocinje pre 15h po lokalnom vremenu. Inace meni se izgled sajta i kretanje po njemu nimalo ne svidja, ali valjda sam staromodan
Sto se meca tice polako me hvata euforija, nadam se da nece biti nikakvih problema i da ce moci da ga odigra bez kocnice. Ocekujem da Jang ispipa Novakov bekhend, pa ako tu nema prodje da se baci na paralelu i forsira forhend stranu i nada se zamoru materijala.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by pedja147 View PostLaku noc ljudi. Nemojte da se budite pre 05:15, zaista nema potrebe.
SpoilerNe morate ni pre 7am dok ne svaneSpoilerSalim se sa ovim spojlerom“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe. Ova...
Samo na njoj pise Novak
Ima to cacke negde sacuvano sigurno...
tt
Originally posted by miloolja View PostMa kao i na svakom GS poslednjih god....tacnije od one dominacije...samo izmisljaju price i smaraju ga na KZN
tt
Sad je stariji i rovit pa ne moze tek tako da im se sveti na terenu.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment