meščini daovi naš nije zaboravijo kako digra temisku utaknicu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Vratio se.... kuc, kuc, kuc u drvo
Kuckanje je naravno mera predostrožnosti jer ta nesrećna povreda i dalje unosi nemir.
Ima puno lepih stvari koje treba kazati.
Volja i želja su tu, deluje srećno na terenu i to je najbitnije od svih bitnosti.
Pauza je iskorišćena za dorade i popravke što se dalo i očekivati.
Servis koji je i po njemu najviše trpeo zbog povrede izgleda da postaje oružje a ne samo način kojim se ulazi u poen odnosno poprima odlike iz nekih zdravijih vremena.
Promena tehnike u vidu kraće petlje donela je veću brzinu mada mi se čini kako je i izbačaj nešto niži čime on postaje teže čitljiv.
Malo me brine ta kraća petlja jer rame sada trpi veće opterećenje ali se nadam da se iz toga neće izroditi novi problem.
Razmene jesu bile kraće što je do protivnika ali i do Novaka jer brža igra jeste nešto čemu će se stremiti u budućnosti.
Bekendom je evocirao neke lepe uspomene dok je za ocenu drugih segmenata potrebno još malo vremena.
Dobro nam došao rode!Last edited by pecaros; 10-01-18, 12:45.sigpic
Comment
-
Prvi preduslov je tu...voli ga i videli smo koliko se uzeleo tog svog posla, koji je radio najbolje na svetu.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kao verovatno i svi vi odgledah i reprizu.
Sviđa mi se ono što vidim.
I dalje mislim da 80% kod Novaka ide iz glave i da je noćas na momente u grču igrao FH,što i treba razumeti...
Servis je drugačiji,fh škripuće,bh standardan...
Kretanje je takođe malo škriputavo,ali to pripisujem novim patikama i potrebno je vreme da se navikne na njih...Nije klizao ,trčao je,što mi govori da se nije još navikao.
Sve u svemu ja sam prezadovoljna,a opet oprezna,bez preterano velikih očekivanja za AO...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ako je neko želeo da gleda a nije stigao/mogao
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
... ‚‚ Novak DJOKOVIC vs Lleyton HEWITT (Full Match) TIE BREAK TENS 2018 ‚‚ ...
https://www.youtube.com/watch?v=zttAc3T1j8o
... DJOKOVIC/POUILLE vs KYRGIOS/THIEM (Full Match) TIE BREAK TENS 2018...
https://www.youtube.com/watch?v=p_2GCUX9ZkgLast edited by nikas; 10-01-18, 23:32.
Comment
-
Andre Agassi, Djokovic’s head coach, was absent yesterday with injury issues of his own after a snowboarding accident during the Christmas break but has recovered well enough to be confident that he can travel to Melbourne this weekend.-To define is to limit.
Comment
-
Secate se sparinga sa Vavrinkom koji je trebalo da bude otvoren za novinare. Nikome nije palo na pamet da je taj trening naprasno zatvoren za javnost zbog Vavrinkinog a ne Novakovog stanja. Kao sto znamo Svajcarac takodje ima problema i veoma je neizvestan za AO, ako vec nije otkazao.
A ovde odmah krenulo kukanjesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by 7eleven View PostNovi način serviranja s drugačijaom petljom
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Svrha svega je rasteretiti lakat međutim to rasterećenje mora uzrokovati opterećenje na drugoj strani.
Mislim da će mu trebati bar još nekoliko meseci da bi sve leglo i prešlo u rutinu.sigpic
Comment
Comment