Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View Post"Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana", rekao je Novak.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe znam u kom univerzumu i pod kakvim mukama bih pristao da se oslobodim tog dara koji me razdvaja od biljke paradajza.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by limun View PostPa kako ofovanje, ovom diskusijom zalazimo najdublje u Novaka.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post"Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana", rekao je Novak.
Isto tako mi se cini da ce imati samo dva izbore poslije te inicijalne odluke - operaciju ili zavrsetak karijere.
Comment
-
Originally posted by NI View PostVidis, ako se povreda povratila u punom intenzitetu, ocekivao bih da kaze: "Odlazem svoj povratak." Zato meni ova izjava, izmedju redova, zvuci: "Probacu da odigram AO."
Isto tako mi se cini da ce imati samo dva izbore poslije te inicijalne odluke - operaciju ili zavrsetak karijere.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe znam u kom univerzumu i pod kakvim mukama bih pristao da se oslobodim tog dara koji me razdvaja od biljke paradajza.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by NI View PostVidis, ako se povreda povratila u punom intenzitetu, ocekivao bih da kaze: "Odlazem svoj povratak." Zato meni ova izjava, izmedju redova, zvuci: "Probacu da odigram AO."
Isto tako mi se cini da ce imati samo dva izbore poslije te inicijalne odluke - operaciju ili zavrsetak karijere.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostTi bi zadržao posao,ali Novak treba da odustane i posveti se meditaciji...
Ako ovo nije kontradiktorno ne znam šta je,a ima toga još
Ja sam rekao da bih zadrzao posao ukoliko bih morao, zbog opstanka.
No, ja te ne teram da razumes stvari. Ja sam tu da iznesem svoje misljenje, koje se naravno mnogima nece dopasti.
Comment
-
Evo Limune ja sam zaintteresovan za tvoje učenje.
Molim te ostavi adresu ovde u Inbox da te sledim.
I naravno da podelimo misljenja kao ozbiljni ljudi verujem da bi ti ja pre promenio i izmenio ta neka mishljenjaOriginally posted by limun View PostMarija, nadam se da si svesna koliko Novak ima novca.
Ja sam rekao da bih zadrzao posao ukoliko bih morao, zbog opstanka.
No, ja te ne teram da razumes stvari. Ja sam tu da iznesem svoje misljenje, koje se naravno mnogima nece dopasti.
Comment
-
Treba snimiti film Survivor dje bi Limun zbog pukog prezivljavanja pogazio svoja nacela i zivio nesrecnim zivotom bez meditacije i dje bol ne postoji samo u glavi vec je i stvaran. Mozda Bjelogrlicu da se posalje neki sazeti scenario, on bi najbolje docarao cini mi se teske okove njegovog uma ali zbog opstanka bi moralo tako jbg.sigpic
Comment
Comment