Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Operacijaa pod hitnoo,ne treba da igra ako ne moze maksimum da postigne,to nije sportski,trebao je jos prosle godine ali ni sad nije kasno,iako ja mislim da povreda nije tako ozbiljna kako neki ovde predstavljaju i da bi operacija imala veci garant da uspe nije komplikovana tolko
Comment
-
Evo vam i za SK.. ovde možete celih 10 minuta da ga gledate
Sjajan je Mario stvarno, mensečini da je ova kombinacija sa Agasijem i njim bila apsolutni pogotak što se tiče mentalnog dela.. posle dužeg vremena je ličio na sebe što se tih nekih karakterističnih osobina koje je ranije pokazivao na terenu. Stav, govor tela, želja za pobedom. Ne znam za vas, ali ja se lakše nosim s ishodom kad znam da je problem fizičke prirode, a ne u glavi.
E sad, ostaju druga pitanja naravno, ali za njih još uvek nemamo potpunu sliku. Iskreno se nadam da nije ta neka Delpo situacija i da je sam sebe sjebao odbijanjem da uzme dužu pauzu ranije, ode na operaciju itd.
Svejedno, poslah Delpu na twu da popriča malo s njim. Što je do mene ja sam uradio
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostŠanse je teško proceniti za bilo koju opciju. I nakon operacije potreban je duži oporavak naravno pod uslovom da potpuno uspe.3 meseca lečenja mi je deluje najprihvatljivije potom ide povratak u trenažni proces.
Najmanje se razmatra mogućnost da nije sve tako crno, odnosno da fingira težinu povrede iz razloga poznatih njemu i vrlo uskom krugu.
Uvijek ces napisati da postoji rizik da operacija ne uspije potpuno. Nikad ne napises da postoji vjerovatno i veci rizik da alternativa ne uspije potpuno.
2.
Ja ne zanemarujem 2. mogucnost, samo ona spada u sferu potpune spekulacije.Last edited by NI; 14-07-17, 09:57.
Comment
-
Originally posted by NI View Post1.
Uvijek ces napisati da postoji rizik da operacija ne uspije potpuno. Nikad ne napises da postoji vjerovatno i veci rizik da alternativa ne uspije potpuno.
2.
Ja ne zanemarujem 2. mogucnost, samo ona spada u sferu potune spekulacije.
0
Posledice neuspeha reumatologije pokušava da popravi hirurgija i ortopedija.
O operaciji o kojoj je inače ovde reč imam saznanja od drugara iz USA a on veli da je veoma mali broj tih operacija apsolutno uspešan.Last edited by pecaros; 14-07-17, 10:10.sigpic
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostGodinama pričamo kako pametno igra i čuva telo kad ono cvrc..
Pecaros, u sustini ne postoji stvar koja moze sa vecom sigurnoscu resiti njegov problem? Operacija ili nesto alternativno...
Comment
-
@ Seoski
To jeste muka jer nema garancije ni za jednu opciju.
Da postoji visok nivo garancije za uspešnost operaciju verujem da bi je Novak već odradio.
Sa druge strane i sa alternativom nema poboljšanja.
Prednost bih ipak dao alternativi jer bih rekao da je davala rezultate samo nije imala dovoljno vremena za potpuni uspeh.
Nakon svega sada sam siguran da je morao napraviti dužu pauzu.
Nastaviti sa igrom bila je greška.sigpic
Comment
-
Ma jasno mi da ne postoji nikad garancija da ce uvek delovati (kakvo god lecenje bilo (lekovi,operacija i sl)).
Al po tvom pisanju sam skapirao da zapravo ko ima ovakav problem, je u problemu jer ni ne postoji neko resenje koje daje vece sanse za izlecenje. Sad ima odmor, mozda kasnije, ali definitivno potrebna pauza pa se nadamo najboljem.
Srecno i tebi da nesto skorije pronadju, sto ce imati dosta vecu sansu delovanja u resavanju problema.
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostNisam Mara, ali moram da te pitam, šta to drugo?
Na šta ciljate?
Što se Noleta tiče on nije precizirao kakav tačno ima problem.
Da li je u pitanju koštano - zglobni deo lakta, tetiva ili možda nerv?
A pošto bol ide od ramena , pa preko lakta i spušta se u ručni zglob ( Rio prošle godine ) sve vuče na nerv.
U takvoj varijanti operacija bi imala efekta...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Maja View PostHocu i ja tu privatnu poruku @marija81 mada mislim da ne treba da bude bilo kakve konspiracije. Hocemo svi da znamo.
Mada
Evo , pa nek' ide život...
Mislili smo na neke spoljašnje pritiske , ucene i sl...Last edited by Marija81; 14-07-17, 17:50.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment