Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
A onda..idemo dalje...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Haha kaze Novak za SK da su organizatori Izburna pogresne pehare spakovali njemu i Pliskovoj, tj zamenili ih. To je ona videla kada je otvorila kutiju, a on njegov odnosno njen pehar gde je i ne zna....poslat kuci valjda
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHaha kaze Novak za SK da su organizatori Izburna pogresne pehare spakovali njemu i Pliskovoj, tj zamenili ih. To je ona videla kada je otvorila kutiju, a on njegov odnosno njen pehar gde je i ne zna....poslat kuci valjda
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by NI; 03-07-17, 09:13.
Comment
-
Comment
-
sigpic
Comment
-
Vidim dobra atmosfera vlada na terenu.. U stvari Novaku ne treba neki novi mentor ili covek koji ce mu preneti neko znanje, jednostavno njemu je potreban nek laf, zafrkant, neko sa kim popiti gluten free pivce i prokomentarisati vitke noge slucejne prolaznice.. njemu je potrebno dobro drustvance.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHaha kaze Novak za SK da su organizatori Izburna pogresne pehare spakovali njemu i Pliskovoj, tj zamenili ih. To je ona videla kada je otvorila kutiju, a on njegov odnosno njen pehar gde je i ne zna....poslat kuci valjda
tt sa A5 u inat Mi6
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
A kome to nije potrebno... mislim dobro društvance
Originally posted by cacanin View PostKoja je to emisija bila Olja i u kom terminu otprilike... hvala.
Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаLast edited by miloolja; 03-07-17, 21:08.sigpic
Comment
Comment