Voleli bi mi, ali vozovi prolaze i to bez povratka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Ma Nole se smeje jer je pala kisa, pa nije morao da trenira. Ko ce jos i da trenira sada??? Traze od njega da igra, da trenira, da se daje maksimalno - mislim kako ljude nije sramota to da mu traze.
Ovo mu doslo odlicno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Procitao sam negde da ima jedan trening na betonu jedan na travi.
Moze li neko da mi objasni zasto? Braco mila sta je ovo?
Menadzer-trener vodi treningThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Atlantski orkani sibaju samo tako. Valjda je poneo jelek. A ocigledno je da je menadjer dobio unapredjenje, trenutno je glavni trener. Fizio samo fali. Mozda svajcarska kratkokosa menadjerka Jablanka preuzme tu duznost na Wimbliju.
Comment
-
Pa nista, to sto si napisao. Trening na betonu pa na travi.
Doslo vreme da se naplati sve, da se zajebava i uzuma ogromnu lovu.
Da malo radi a da ogromna lova kaplje.
Valjda vecina nas tome tezi, da sto manje radi a da sto vise zaradjuje. Ili je mozda kod nas Balkanaca obrnuto 😉
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Ne vidim u cemu je problem?
U Monku je radio na kondiciji. Taj jedan trening na betonu je vise da vidi je li sve u redu sa tijelom. Nece valjda dizati formu na betonu. Jucer je bila kisa u Istbrnu pa nije mogao trenirati. Sve logicno.
Da vidimo kakva ce da bude u tokom Istbrna a potom dolazi ono sto se stvarno broji.
Naprijed Nole!
Comment
-
Pa naravno da teniseri treniraju na brzom betonu sa niskim odskokom kada se pripremaju za sezonu trave, jer gde zapravo naci travnate terene?.. u MC sumnjam da postoje. Servis se moze vezbati na bilo kojoj podlozi. Kondicija se ne stice nekim skakuckenjem po plazi nego sa tegovima na ramenima i trkom uz brdo.. Pristup je i dalje nezainteresovan u stilu "sta ja zapravo trazim ovde?".
Definitivno tezi ka tome da sebi ukalja karijeru do kraja. Kada je ovako lepo poceo glupo bi bilo ostaviti posao nedovrsen.
Comment
-
O sada znate i kako i koliko trenira, kakve su mu kondicione pripreme....i sve to na osnovu fotke-dve?? Mmmm sve strucnjaci i znalci....nisam ni znala....
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 25-06-17, 20:16.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mekinro: "Mirovna misija" uništava Novakov ubilački instinktsigpic
Comment
-
Nista se promeniti nece dokle god on sam ne promeni nesto...sta god je to... a sigurna sam da to nema veze sa Pepeom, sto da ne ponovim jos koji put, ponavljate se i vi...vec sa samim Novakom...tako da nece Mekenro promeniti Novaka, niti je Pepe to uradio, niti ce Bog otac, vec samo Novak. AKO TO IKADA URADI. Prihvatite cinjenicu da mozda nece uspeti...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
Comment