Noto,nisam mislio na tebe,nekolicina ljudi sa ovog foruma su stvarno stručnjaci,i jasno je da će bar neki od vas stručnjaka da ima takvo mišljenje,ali me nerviraju ljudi koji nemaju veze sa tenisom nego su videli na TV ili internet i sada ovde to moraju da prenesu,ni na nikog posebno ne mislim,imamo različita mišljenja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
Originally posted by Srkisa View PostUbacite sebi u glavi da Novak nije najbolji svih vremena I nije mogao biti jer ima boljih I bice vam sve lakse,isto kako ste na pocetku njegove karijere 2006 mislili da ne moze nista posebno(kao 12 gsova)da uradi,tako i sada recite sebi ovo je njegov maksimum trenutno,radovacu se svakom dobrom rezultatu,a neću se nervirati zbog toga sto nije najbolji,smanjite svoja očekivanja,u tome je čitav problem,lako je naci razloge,znamo da je teško to uraditi posle svega sto je uradio ali pokusajtee
A ja sam uveren da ako to uradite da će vas Novak pozitivno iznenaditi
Naravno Nole nije najbolji svih vremena , ali za tako nešto je bio "na putu" ka tome.
Neki ovde ne razumeju neke stvari velika većina ljudi koji prate sport počmu da "navijaju" za nekoga kad je najbolji i onda stalno od njega očekuju najbolje rezultate
Takvi će se naravno svakom porazu teško razočarati i nikad neće biti zadovoljni
E sad videćemo šta će Nole još pokazati ili osvojiti to je sad teško predvideti
Problem je ovde što Noleta nije neko svojim rezultatima srušio nego su nestali njegovi rezultati
Takvi nikad neće smanjiti očekivanja pa je izližmo tome se i nadati
U svemu je najgore što se najviše nerviraju pravi navijači kome bude muka kad gleda kako mu favorita bese i rastavljaju po medijima kao što sad rade našem Novaku
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostAko nista drugo siguran sam Djokovic prestize Samprasa,sto znaci jos 3 komada minimum,samo ne znam jeste li zadovoljni sa tim.
Ne mislim uopšte da želim suludo od njega kao što to neki rade
Takvi nek se zakače za drugog sportistu, a njega nek ostave
Comment
Comment