Originally posted by Srkisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Da ali vise nije u padu sad blago ide na gore ili stagnira od početka godine,to sa Imazom će oni vuci kao problem do kraja karijere ako Novak ne popravi rezultate,to je bio problem mozda krajem prošle početkom ove vise nije,a vi samo vjerujte niko vam ne brani
Doduše priznajem da me nervira Imazova pojava sama po sebi i ona srcaLast edited by Srkisa; 10-06-17, 15:32.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostAko cemo da se igramo tako 2R Ao,3R Akapulko 4r IW<QF,Sf,f,qf na sljaci
Comment
-
Rekao sam ova godina posle Ao on je u blagom porastu ovaj Rg jeste bio mali korak unazad ali Generalna slika je nepromenjena,prošle godine pri kraju je bilo svašta Ii nije zeleo da igra i malo Imaz i sve čak i pocetak ove mozda ali od Akapulku je on okrenuo list i zato prestanite vise sa tim lupetanjima oko odnosa prema sportu Imazu i ishrani to je prošlo tolko od mene
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostGrič je rekao da je Đoković veliki perfekcionista i da sigurno ima razlog zbog kojeg je sada tako daleko zakoračio u područje ezoterije i oblasti stila života, ljubavi, radosti i slično. Prema njegovim zapažanjima, Đoković želi da ostane vrhunski sportista ali i da uživa u radosti života; da se dalje razvija kao čovek. On u tome vidi i motivaciju za angažovanje Agasija: „To se uklapa u njegovu novu orijentaciju. I Andre je imao probleme, i prošao kroz fazu u kojoj je morao nanovo da se orijentiše. I da počne ispočetka.“
Na pitanje o mentalnom treneru Pepeu Imazu, Grič je rekao da se Novak Đoković i Imaz već dugo poznaju kao i da rastanak Đokovića i Bekera kao i razlaz sa kompletnim timom oko Marijana Vajde nema nikakve veze sa Imazom. „nije korektan način na koji mediji predstavljaju Imaza – kao ludog gurua; to nema veze sa realnošću. On je po sebi divan čovek“. A kada je reč o saradnji Grič-Đoković, Grič kaže: „Mislim da je svako ko je radio sa njim imao nešto od toga. Iskustvo sa Novakom je dragoceno za jednog trenera, jer od Novaka trener dobija veoma precizne i intenzivne povratne informacije, koje može da upotrebi kako bi dalje razvijao svoje metode“.
Na pitanje da li ga je Đoković inspirisao kao čovek, Grič je odgovorio: „Svi smo proveli mnogo vremena zajedno, i svako u timu je učio od svakoga – ali od Novaka sigurno najviše. Mene je impresioniralo to što je on svakog dana umeo nanovo da se motiviše za dalje učenje. Kako na planu sporta, tako i kao ličnost. Veoma su retki ljudi koji toliko svesno i intenzivno žive svaki dan. To je bio i glavni razlog njegovih sportskih uspeha. On je bio najbolji učenik kojeg sam ikada upoznao. To je jedan izuzetno radoznao čovek“.
Grich potvrdjuje ono sto moze svako da zapazi ako hoce da gleda, iznad svega da je od svih Novakovih talenata spremnost da stalno uci daleko najveci.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostU potpunosti razumem Olju.
Nisam verovao da ce filozofija kukumakavog batice prevladati u ovoj bari Novakovoj ali se eto i to desilo.
Sta da se radi, zivot je to, nikad ne prestaje sa iznenadjenjima.
Priznajem, pobeda je vasa.
Sa priznanjem ide i oduka o prestanku pisanja u ovoj temi.
Evo vam bara Novakova pa razvlacite onih 10 stavki iz Oljinog posta do mile volje.
Ako vam bara bude mala a vi razvucite po celoj barustini ovdasnjoj, nije problem.
Jedno samo molim, nemojte ga vredjati, nema nijedan razlog za nesto tako.Last edited by Zile90; 11-06-17, 04:20.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostČim neko kaže vidljive stvari koje neki ne žele da vide odmah su ti isti kvazi navijači, pljuvači i ne znam ti ja šta još..
Originally posted by Srkisa View PostNe pogrešno si razumeo a ja sam pogrešno napisao,ako ne razumete sta je u suštini Novakov problem ondaa pokušajte kako sam gore napisao ja razumem sta je i nije veliki i zato se ne nerviram
U suštini mediji su problem umesto da napisuu Novak izgubio od Tima jer ovaj ima bolji Fh,Novak izgubio od Zvereva jer je ovaj mlad nova nada i ima bolji Bh,oni napišu neke gluposti o Imazu i ishrani i to prenose na narod i onda narod slepo veruje,posto i onako lupaju gluposti bolje ovo prvo da pišu nego ovo drugo tako će narod svatiti da je Novak gotov i neće ga osuđivati toliko,ali verovatno je ovo sto govorim nemoguce u praksi
Ehhh kad bi NIjeve poruke bile u medijima a ne ove gluposti sve bi bilo mnogo bolje
Comment
Comment