Originally posted by skeptik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Panchev9 View PostPecke mislio sam na medije koji su čitani/gledani..
Svaka čast ako ih čitaš..
Ovo je moj izbor ozbiljnih koji naravno nisu sasvim objektivni. Zato štrpnem od svakog po malo jer je istina negde u sredini.sigpic
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostTužno pijuckaš kafu?
Pecke
Politiku čitaš dok pecaš.. ima najviše teksta...Mada ni ona nije kao nekada..
p. s. Odosmo potpuno van teme što me primorava na prekid našeg ćaskanjasigpic
Comment
-
Originally posted by NI View PostHocete li mi objasniti jednu stvar?
Zasto vas toliko tangira sto pisu i pricaju neinformisani, neupuceni, cesto frustrirani a dijelom i nedobronamjerni ljudi?Last edited by pecaros; 08-06-17, 20:07.sigpic
Comment
-
Originally posted by NI View PostHocete li mi objasniti jednu stvar?
Zasto vas toliko tangira sto pisu i pricaju neinformisani, neupuceni, cesto frustrirani a dijelom i nedobronamjerni ljudi?
EDIT: O tek sada vidim da si mi odg na onu poruku Pa to nije bilo danas.. verovatno si dodao kasnije.. ok, da vidim šta piše...
Na mnogo mesta moram da ti odgovaramLast edited by miloolja; 08-06-17, 20:41.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostDanas nisam čitala novine i nisam se javljala na telefon određenim ljudima.
Strašno je koliko su ljudi spremni da ispljuju.
OK, kritikujte / kritikujmo , ali pljuvačina...
Limune , nije tvoje razmišljanje pogrešno,razumem šta želiš da kažeš ali problem je možda u načinu na koji to predstavljaš...
Nemoj samo o Pepeu molim te
A zapravo suština je u nečemu što je svojevremeno Beker rekao o bavljenju tenisom i teniserima na vrhunskom nivou ( top 10)
što sa Novakom nije slučaj.
Novaku je tenis na drugom mestu , odmah iza porodice što je apsolutno prirodno i normalno.
Problem je što on pokušava da nađe balans između ta dva već godinu dana (i ne uspeva iz ovog ili onog razloga ).
A kada bude uspeo to da izbalansira biće ok.
I dalje stojim pri tom da treba da sedne, dobro se zamisli i razmisli šta i kako dalje, a kada napravi plan, da lepo okupi novi tim, uzme pauzu od takmičenja i radi...I promeni reket...
Mozda je moguce, ali tesko, posto ce sa druge strane imati rivale koji se u potpunosti posvecuju samo tenisu.
Comment
-
Covek je preputio prvo mesto jednom Mareju zajedno sa Wtf (coveku koji nije imao ni jedan indor trofej), Vavrinki Uso (coveku koji ne zna da igra na brzim podlogama), dopustio je da Federer osvoji u svojoj 36oj 18 slem (+IM i M). Poklonio jednom tinejdzeru Rim bez ikakvog otpora. Spucao rekordnih 12000 poena i pao na trece mesto. Nadal ima da osvoji 10 RG i vi se pitate zbog cega ga kritikuju.. Gde vi vidite tu "nezasluzenu" pljuvacinu?Last edited by Fića; 08-06-17, 21:11.
Comment
-
Šta znači "vreme za porodicu"? Muka mi je više od te floskule. Kako ljudi koji rade 10 sati dnevno odvajaju vreme za porodicu. Koji nemaju mogućnost na bilo kakvu pomoć sa strane jer nemaju sredstva da plate. Žene idu na posao, kuvaju, spremaju. Radi se ceo dan, nema se vremena za palamuđenje kao JĐ. Kako oni nalaze vreme za porodicu i još usput rintaju ceo dan.
Novak sigurno ne trenira 10 sati dnevno. Žena i dete mogu svuda ići sa njim. Mogu se odmarati zajedno, ići u restoran ili bioskop uveče, legati u isto vreme.
Nemojte više "vreme za porodicu" navoditi kao razlog za ovu sušicu. To je najgluplji od svih mogućih razloga. Fed ima četvoro dece i pozamašnu ženu, 36 dina i ambiciju da osvaja najveće turnire kao da je mladić od 20. Sve je u pristupu i podršci žene. Novak ili nema više ambiciju ili nema podršku JĐ. Ako je ovo drugo, jednostavno misija GOAT nije uspela zbog najbanalnijeg mogućeg razloga. Nje pomogla ni situtacija sa Maretom, ali odsustvo JĐ sa većine turnira u poslednjih 12 meseci je glavni razlog.
U neku ruku ima logike ta priča "vreme za porodicu" iz razloga što Novak stvarno mora da nađe vreme za nju jer JĐ sa decom neće da se podredi njegovoj karijeri još 3-4 godine.
Ako je gubitak ambicije u pitanju onda je to baš nešto što niko nije mogao da pretpostavi da će se desiti već u 29. godini kada je praktično imao auto put do zvanja najvećeg ikada.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Jos zesca je ona "Zelim da se ostvarim kao licnost, da budem bolji covek". Sta mu to tek znaci? Je l on trenutno los covek? Sta uopste zeli da unapredi? Da dostigne Nirvanu? Kakvo je to samo prodavanje magle. Ne slazem se da je Jelena kriva, jednostavno on nije u stanju da ide do kraja, prosto. Nije on sampion tog kalibra, istrajan i cvrst do te mere.
Comment
Comment