E ljudi, jel zna neko hoce li se ovaj Boodles prenositi negde na TV-u, ili bar na nekom streamu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostPravi PR, uvek na visini zadatka! Svaka cast!
Comment
-
Da li je iko iskreno mislio da ce Nole ispasti iz ritma posle poraza... Neverne Tome...
Ovo je bila rutinska pobeda iako se mec jos uvek igra. Ja ovde ne vidim ni trunku problema sa kretanjem, sta vise njegovi pracizni udarci mu donose prednost, kao i isti takvi servisi. Ovo izgleda sjajno!
EDIT: I morali su da mu traze imitacije iako je rekao da ne zeli vise time da se bavi... Smekerski je odgovorio za Sharapovu: Nisam poneo suknju, ne mogu sad... Ipak ju je posle imitirao...Last edited by Vanja #66; 16-06-11, 16:46.
Comment
-
Nole na kraju meca imitirao Serapovu , haha nije to odavno radio
Comment
-
Dobar trening za Novaka solidan servis,kretanje odlicno nije se okliznuo nijednom nekoliko odlicnih voleja, raduje me dubina i preciznost udaraca i naravno kupovina publike imitiranjem Marije toga dugo nije bilo ali je u formi.Napred Nole do titule
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostDobar trening za Novaka solidan servis,kretanje odlicno nije se okliznuo nijednom nekoliko odlicnih voleja, raduje me dubina i preciznost udaraca i naravno kupovina publike imitiranjem Marije toga dugo nije bilo ali je u formi.Napred Nole do titule
Comment
-
Jel ima negde na internet video kad je Novak danas imitirao Serapovu ???Last edited by MiljanVR; 16-06-11, 23:31.
Comment
Comment