Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Marija81 View PostAko je tako ima nas par odavde
Ehh od kada sam se ja nudila za motivacionu osobu u boksu.. molim po redu apaplikacije, ne gurajte se preko reda.. jedino nisam grlila drveće, za ostalo sam ekspert takoreći, ko i svi Srbi, ofcLast edited by miloolja; 03-06-17, 00:06.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostSta cekas, salji CV. Ali pazi sta u njemu pise. Pozeljno je radno iskustvo u grljenju drveca, joge, meditacije, veganske ishrane...
Originally posted by miloolja View Post
Ehh od kada sam se ja nudila za motivacionu osobu u boksu.. molim po redu apaplikacije, ne gurajte se preko reda.. jedino nisam grlila drveće, za ostalo sam ekspert takoreći, ko i svi Srbi, ofcŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostZa početak ne jedem meso i pozitivac sam Večiti optimista
Odmah sam iza tebe po redu, a možemo i zajedno. Od viška ( ne Viška ) glava ne boli
Evo drage dame ja vam javno obecavam ukoliko moj prijatelj i poznanik jos jednog naseg momka sa fan teme postane deo Novakovog tima razvicu transparent sa ispisanim vasim nickoivima iznad Novakove loze na jednom vecem turniru 😉
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Ne, ja sam zaslužila beneficirani radni staž. koji tražim još od 2010. al nešto sa tom papriologijom zabagovalo...
Jeeeee cacke, završiću na TVsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sad' kad' izIđem na televizor pa budem glavna riba u selu
Šalim se, ali nama koji navijamo za njega od 2005. treba dati beneficirani staž, u pravu je Olja.
Posebno za 2011... koliko je mečeva na žilet igrao te godineŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostZbilja,cita li ko blizak Novaku ovaj forum osim Cacanina,imate li kakve informacije,dolaze li ovi neki mudri savjeti do njega?
Na žalost dolaze i kritike i pljuvačineŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostSad' kad' izIđem na televizor pa budem glavna riba u selu
Šalim se, ali nama koji navijamo za njega od 2005. treba dati beneficirani staž, u pravu je Olja.
Posebno za 2011... koliko je mečeva na žilet igrao te godine
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostSto bi onda Nadal nama njegovim navijacima trebao da obezbijedi za tu 2011 tu?
Mi smo uvek u nekoj neizvesnosti ...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment