Originally posted by Stefan-kobe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Indigo View PostProcitah negde Mouratoglou.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostTo bi bilo zanimljivo rešenje, ali kratkoročno jer koliko znam Serena planira povratak već sledeće godine.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostAli posto se pricalo da su ona i Patrik zajedno, a sad ce Serena imati dete sa drugim, mozda i nije kratkorocno
Bez šale, može on biti dobro rešenje za Novaka.
Pre svega zbog svoje analitičnosti , a posebno kod problema zvanog Kirjos.
Jer budimo realni on postaje problem, a bio bi veliki problem i za Novaka koji je u formiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne verujem da bi bilo kratkorocno. Odlican je on strucnjak.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
“Da ne želim da pobedim u svakom meču, osvojim svaki turnir ili Grend slem na kojem učestvujem, budem prvi na svetu, ne bih se bavio tenisom, barem ne na profesionalnom nivou. Možda bih igrao rekreativno sa svojim prijateljima. Ostvario sam mnogo toga u karijeri i omogućio sebi da se posvetim svom životu. Imam porodicu koja će uskoro biti bogatija za još jednog člana. Zašto bih se nervirao? Zašto bih i dalje nešto jurio? Naravno da želim da pobeđujem, ali ono što želim da kažem jeste da ljudi ne razumeju da u ovim trenucima u sebi treba da pronađem novi motiv i snagu. Rezultati će doći kao posledica dobrog rada”, zaključio je Đoković.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Slažem se, ali sam dužinu , eventualne saradnje, računala u svetlu Sereninog povratka sledeće godine.
Sad' koliko bi mogao da uradi za manje- više godinu dana
Osim ako je Bojana u pravu , pa se neće nastavljati saradnja sa Serenom.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by cacanin View Post“Da ne želim da pobedim u svakom meču, osvojim svaki turnir ili Grend slem na kojem učestvujem, budem prvi na svetu, ne bih se bavio tenisom, barem ne na profesionalnom nivou. Možda bih igrao rekreativno sa svojim prijateljima. Ostvario sam mnogo toga u karijeri i omogućio sebi da se posvetim svom životu. Imam porodicu koja će uskoro biti bogatija za još jednog člana. Zašto bih se nervirao? Zašto bih i dalje nešto jurio? Naravno da želim da pobeđujem, ali ono što želim da kažem jeste da ljudi ne razumeju da u ovim trenucima u sebi treba da pronađem novi motiv i snagu. Rezultati će doći kao posledica dobrog rada”, zaključio je Đoković.
Ja bih bio prezadovoljan sa Mouratogluom.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostSlažem se, ali sam dužinu , eventualne saradnje, računala u svetlu Sereninog povratka sledeće godine.
Sad' koliko bi mogao da uradi za manje- više godinu dana
Osim ako je Bojana u pravu , pa se neće nastavljati saradnja sa Serenom.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostIsta prica, prezvakana deset puta vec.
Ja bih bio prezadovoljan sa Mouratogluom.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostJa uvek pocnem od sebe druze, znas li kad bih ga igrao, putovao, spavao po razlicitim krevetima, trenirao, bio odvojen od porodice uzalud... pa nikad.
Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by cacanin View Post“Da ne želim da pobedim u svakom meču, osvojim svaki turnir ili Grend slem na kojem učestvujem, budem prvi na svetu, ne bih se bavio tenisom, barem ne na profesionalnom nivou. Možda bih igrao rekreativno sa svojim prijateljima. Ostvario sam mnogo toga u karijeri i omogućio sebi da se posvetim svom životu. Imam porodicu koja će uskoro biti bogatija za još jednog člana. Zašto bih se nervirao? Zašto bih i dalje nešto jurio? Naravno da želim da pobeđujem, ali ono što želim da kažem jeste da ljudi ne razumeju da u ovim trenucima u sebi treba da pronađem novi motiv i snagu. Rezultati će doći kao posledica dobrog rada”, zaključio je Đoković.Last edited by Maja; 14-05-17, 13:59.
Comment
Comment