Sto je najtragicnije on bi i ovakav dobio najboljeg na svetu Mareja. Ne pamtim kada smo imali dva najbolja igraca koji su ovoliko losi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Konacno sam uspio da odgledam set. U drugom setu su bili ravnopravni. I sve je zavisilo od Novaka. Ni u jednom trenutku mi se nije ucinilo da mu je previse stalo do pobjede. Sto je bilo potuno ocekivano.
Uopste nisam siguran koje vise nezadovoljan poslije meca. Novak koji je izgubio, ili Nadal koji se ponovo uvjerio da nema sansi protiv iole pristojnog Novaka.
Rim je daleko bitniji. Tu cemo vidjeti da li se Novak ozbiljno sprema za RG. Ja sam umjereni optimista poslije danas.
PS
Pitate za moj avatar. Ne znam kad cu ga promijeniti. Zavisi od Novaka. Do daljega ostaje David.Last edited by NI; 13-05-17, 18:28.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPao je zagrljaj na kraju, to je najvaznije. Jasno je svima da njemu treba neko da ga uci mrznji, ne ljubavi.
Marko mu je trener, preko toga stvarno nema. Marko Djokovic je trener Novaku Djokovicu. Upijte to dobro. I ne, ovo nije kosmar ili zona sumraka, ovo je stvaran svijet u kojem je Marko Mare Markisa Djokovic trener Novaku Djokovicu.
Ili se nadam da neće
Jedva čekam RG i da vidimo ko je pravi , zvanični trener...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NI View PostKonacno sam uspio da odgledam set. U drugom setu su bili ravnopravni. I sve je zavisilo od Novaka. Ni u jednom trenutku mi se nije ucinilo da mu je previse stalo do pobjede. Sto je bilo potuno ocekivano.
Uopste nisam siguran koje vise nezadovoljan poslije meca. Novak koji je izgubio, ili Nadal koji se ponovo uvjerio da nema sansi protiv iole pristojnog Novaka.
Rim je daleko bitniji. Tu cemo vidjeti da li se Novak ozbiljno sprema za RG. Ja sam umjereni optimista poslije danas.
Comment
-
E da moram reći nešto kod Nadalove igre nije isto najbolji njegov tenis ili tenis u odnosu na konkurenciju. Jer Nadal svoju najbolju igru viśe ne može vratiti , ali kad je loša konkurencija onda će naravno on to znati šampionski da iskoristi kao što je sad.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostNIII nemoj da mii vracasss naduuu
Da li neko ima broj vinera i neiznudjenih za 2. set? Ostatak statistike izgleda cak i bolje od ocekivanog. Da se razumijemo, Nadal je u 2. setu bio samo vrlo solidan. Nije poklanjao. Nista vise.
PS1
Da li je Novak presao na La Coste?
PS2
Svi smo pogrijesili sa trenerom. Niko nije ocekivao Marka.
PS3
Originally posted by Dekson View PostBilo bi tu svašta da nije Novak ispoklanjao ključne poene. Malo mu hvali da se vrati. Nadam se da od Rima kreće ozbiljniji tenis ovo do sada je sve bila sprdnja..Kvalitetnije mečeve gledam na Rekreativo teniskom turniru.Last edited by NI; 13-05-17, 21:27.
Comment
-
Originally posted by NI View PostKonacno sam uspio da odgledam set. U drugom setu su bili ravnopravni. I sve je zavisilo od Novaka. Ni u jednom trenutku mi se nije ucinilo da mu je previse stalo do pobjede. Sto je bilo potuno ocekivano.
PS
Pitate za moj avatar. Ne znam kad cu ga promijeniti. Zavisi od Novaka. Do daljega ostaje David.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostMa kakav crni trener ?! To je za*ebancija u Madridu. Videćeš da u Rimu neće biti Marko.
Ili se nadam da neće
Jedva čekam RG i da vidimo ko je pravi , zvanični trener...
Nema tog ozbiljnog covjeka i trenera koji ce uzeti da ga trenira pri ovakvom pristupu profesionalnom sportu. I nije on otpustio tim, tim je "otpustio" njega.sigpic
Comment
-
PS
Pitate za moj avatar. Ne znam kad cu ga promijeniti. Zavisi od Novaka. Do daljega ostaje David.
Centar si pogodio sa ovim "ko je vise nezadovoljan"
Ja sam u globalu zadovoljan.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Rafaelo je sigurno strašno pogođen današnjim mečom. Ni 10-i RG kad osvoji uskoro neće mu isprati gorki ukus koji je ostavio ovaj meč. Valjda se oporavi od zadanog udarca, mada je Novak danas bio moćniji od Joshue i plašim se da će se Rafaelo teško podići iz nokdauna.
Comment
Comment