Da da sto se tice forme u Madridu i ako se uzme samo to u obzir, onda i meni se poklapa da su tu negde, tu si potpuno u pravu. Prvi mec losiji sa oscilacijama kod obojice, drugi bolji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ama ništa to baš ne znači. No prvo Rafa da prođe Gofana.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa nije bas, Lopez je ocajan ove godineŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mmmmm ima istine u tome donekle Olja, ali u svakom periodu u istoriji, onaj koji je neke godine bio u boljoj formi i bio bolji u tom trenutku zavrsavao je sa boljim skorom. Hajde da gledamo od Noletovog prvog GS da ne gledamo period pre toga. Primer 2008. i 2010. je 6-1 za Nadala, 2011. dominira Nole 2013. u povratnickoj sezoni Nadal i onda 2014-2016 opet Nole. Ima odstupanja u vidu RG 2014 na primer. Naravno jedan mec je uvek jedan mec ja kazem dugorocno kad se izvuce prosek.Last edited by colchonero; 12-05-17, 12:43.
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostKoliko može uticati teren sutra? Često lopta odskače nepravilno. Mislim jes da je šljaka..
Pecke
Vala da znaš. Valjalo bi nazdraviti sa vinjakom..
Nakon onolikog posta zalivanje 1/2 finala mu dođe neminovnost a pošto ne preferiram svinjak meni domaću a ako nema može i nešto kabasto.sigpic
Comment
-
-
Odradio i intervju na španskom ( ima u Madrid temi ) , stigao i na šišanje
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
To je to. Voli ih, Novače, za sve pare.
http://sport.blic.rs/tenis/pepe-imaz...jubavi/tf29cej
Comment
-
A da o'ladimo svi malo sa Pepeom i Bljucom ?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nisam ni čitala kada sam videla da je tematika kontroverznaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment