Većina nas je uključujući i mene je za Samprasa, ali koliko znam on ne preferira stalna putovanja i posvećen je porodičnom zivotu.
Mislim da ta opcija otpada.
Agasi je sasvim ok, samo on mi je više zeza-pozitiva, a Novaku treba autoritet i neko ko će da ga saseče po potrebi.
Beker je to dobro radio i najbolje bi bilo da obnove saradnju.
Šveđani sem Vilandera su takođe dobra opcija. Hladni, racionalni, posvećeni, maksimalno profesionalni i karakterno potpuno drugačiji od našeg mentaliteta.
Znaju kako se pobeđuje i forsiraju mnogo rada i surovog profesionalizma.
Mislim da je Novak tu popustio, postao je previše blizak sa saradnicima, suviše je tu bilo opuštene i drugarske atmosfere, a kada se to desi oštrica gubi svoju oštrinu.
Moguće da je upravo zbog toga otpustio ceo tim jer je uvideo da su postali suviše bliski što nije profesionalno, a za rezultate mu je potreban drugačiji pristup.
Zbog toga Sampras, Beker ili neki od Šveđana.
Da nije trenirao Endija, digao bih obe ruke za Lendla.
Mislim da ta opcija otpada.
Agasi je sasvim ok, samo on mi je više zeza-pozitiva, a Novaku treba autoritet i neko ko će da ga saseče po potrebi.
Beker je to dobro radio i najbolje bi bilo da obnove saradnju.
Šveđani sem Vilandera su takođe dobra opcija. Hladni, racionalni, posvećeni, maksimalno profesionalni i karakterno potpuno drugačiji od našeg mentaliteta.
Znaju kako se pobeđuje i forsiraju mnogo rada i surovog profesionalizma.
Mislim da je Novak tu popustio, postao je previše blizak sa saradnicima, suviše je tu bilo opuštene i drugarske atmosfere, a kada se to desi oštrica gubi svoju oštrinu.
Moguće da je upravo zbog toga otpustio ceo tim jer je uvideo da su postali suviše bliski što nije profesionalno, a za rezultate mu je potreban drugačiji pristup.
Zbog toga Sampras, Beker ili neki od Šveđana.
Da nije trenirao Endija, digao bih obe ruke za Lendla.
Comment