Mehh nije ti neki predlog, bolje nemoj da gledaš, a lekići nisu ni dobri
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostPostaviću anketu, ali ovoga puta oni što pogode (ko će doći i šta će biti) zaslužuju nešto, neku nagradu...Da čujem predloge...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by NI View PostTi imas drugo misljenje. Ono je obojeno onim sto se vidi na teniskom terenu. Moje misljenje je obojeno odnosom prema porodici i oni sto postoji u zakulisnom teniskom svijetu.
Inace, teniski gledano, Novak moze da osvoji bilo koji od prestpjecih GS-ova.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNaravno da moze ali realno na RG ima najvece sanse zato mu je bilo potrebna sok terapija. Jednostavno je presekao u sebi:"Ovo ovako vise ne ide." Resetovao se, videcemo na sta ce da lici kada se sistem podigne.sigpic
Comment
-
Ništa BB za sada.
Eh moderator, odmah za vlast.. moć ljude kvari.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe treba anketa, doci ce neka zenska osoba, Jelena i menadzerka su vec tu, women power sistersThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPostaviću anketu, ali ovoga puta oni što pogode (ko će doći i šta će biti) zaslužuju nešto, neku nagradu...Da čujem predloge...
Zar ima drugih rešenja?
Sad ozbiljno.
Odlična vest! To sam čekao mesecima. Sada se nečemu mogu nadati.
Vajda - očekivano. Samo se razjasnilo da je aorist i to je to.
Miljan - vrv familija. Ipak je 10 godina van kuće. Osvojili su sve zajedno i to je to.
Griš - menja sve pa i kondicionog. Moguće da je nije hteo da ostavi nikoga iz starog štaba(možda i novi sponzor jbm li ga).
Naredni meseci lagano. Očekujem pravi povratak od USO.
Comment
-
Ne tražim predloge za trenera, već nagrade koje će da osvoje ovi koji i ako pogodesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment