Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
-
Originally posted by Zile90 View PostKakav crni Agasi.Novak da zeli ozbiljno da radi ne bi batalio sa Bekerom saradnju...Poslao je on poruku navijacima, samo sto mi jos slepo verujemo u neko cudo.
Originally posted by Larisa View PostJeste da, rob. Možda je iščašio lakat jer ga Jeca tera da opere sudove, ili mora da spušta dasku wc šolje, (a on to radi desnom) i ko zna šta mu ona još tu namešta, možda neki put čak mora i da usisa, radi mira u kućisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostJeste da, rob. Možda je iščašio lakat jer ga Jeca tera da opere sudove, ili mora da spušta dasku wc šolje, (a on to radi desnom) i ko zna šta mu ona još tu namešta, možda neki put čak mora i da usisa, radi mira u kući
Čuj usisavanje, uvalila mu praher 100%
Imam i slikuSpoilerLast edited by Marija81; 22-03-17, 12:05.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostJeste da, rob. Možda je iščašio lakat jer ga Jeca tera da opere sudove, ili mora da spušta dasku wc šolje, (a on to radi desnom) i ko zna šta mu ona još tu namešta, možda neki put čak mora i da usisa, radi mira u kući
Stavio sam " " ...
Comment
-
.... ‚‚ Đoković želi da igra protiv Španije ‚‚
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...nav_id=1242726
‚‚Duel Srbije i Španije, za koju neće igrati Rafael Nadal, na programu je od sedmog do devetog aprila u beogradskom Pioniru ‚‚
Comment
-
nije zgoreg podsetiti se nekih riterna, a vala bi valjalo da se iNovak podseti
Uzgred Nole se odmara i šajca po ergelama
https://www.instagram.com/p/BSGvAaED...okernole&hl=srLast edited by Marija81; 26-03-17, 18:26.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
A od cega se tacno odmara Novak?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostA od cega se tacno odmara Novak?
I boli ga lakat.
Najverovatnije igra MC.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
DC se igra na HCuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Otkud ti NI da se protiv Spanaca igra na sljaci?
Nisam ni ja do danas znala koja je podloga, nije me interesovalao valjda dovoljno da potrazim, ali bila ubedjena da nisu toliko bas nerazumni, da ne kazem ludi. Mada i hc nista ne obecava.
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOtkud ti NI da se protiv Spanaca igra na sljaci?
Nisam ni ja do danas znala koja je podloga, nije me interesovalao valjda dovoljno da potrazim, ali bila ubedjena da nisu toliko bas nerazumni, da ne kazem ludi. Mada i hc nista ne obecava.
Tvoji avatari su uvijek odmor za oci. Da li je to Sissi?
Comment
-
Ma kakva šljaka, kakav DC.. dal je normalan
Nije Sissi, već ruska fotografkinja jedna od nekoliko sjajnih mladih svetskih umetnika, Margarita Kareeva, koja radi editorijale inspirisana bajkama.
A pazi možda je ova inspirisana austrijskom caricom, baš ću da proverim... mada po kostimu ne verujem... nije to to doba.
Hvala na komplimentu, drago mi je da se još nekome dopadaLast edited by miloolja; 27-03-17, 14:34.sigpic
Comment
Comment