Izgleda da se bliži [emoji20]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
O bože, ima li te?
Ovo je kidanje živaca, 'ebeš tenis i sve...
Bar da znamo šta se dešava, na čemu smo, nego sva ova raspredanja mesecima, ovo i ono, ovako i onako.... Svaka njemu čast (a i vama) ali nemam ja strpljenja za ove stvari! Strašno"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Uglavnom, sve vise razmisljam da je ta povreda pogresno lecena. Sve vece su mi sumnje da su povredu tretirali alternativnim metodama. Posto je u tom fazonu nisto nas ne treba iznenaditi.
Ako je u pitanju neki zivac, ligament, tetiva ne vidim nacin da se ta povreda zaleci biljakama, dabrovim kremama, akupunkturom ili najgore od svega nekim kvazi bioenergeticarima.
Vrlo moguc scenario jer nije logicno da toliko vuce povredu s obzirom da mu nije problem da plati najboljeg strucnjaka iz te oblasti.
Koliko samo misterije I nepotrebnog nerviranja....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Auh, meni je nemoguce da je toliko glup da igra pod ozbiljnom povredom, prosto nemoguce. Jedino ako nije (do sada) bilo toliko lose stanje, al opet. Sto neko kaze, logicnije je da skroz zaleci, makar ga to odvojilo od tenisa na par meseci.
Nije mi jasan uopste.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Hteo si reci Judyn smeh odzvanja u tvojoj glavi.. (licno sumnjam da bi majka sportiste, smehom izrazavala radost sto povreda a ne direktno takmicenje udaljavaju konkurenta njenog sina iz igre na neko vreme..)
Ali to svakako nije bila poenta posta..Similis simili gaudet
Comment
Comment