Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Kakvi usamljeni-e... svi smo to, neko manje, neko više...
A malo pre razmišljam, kao i posle Akapulka, nije valjda došao za Evropu... o čemu mi brinemo
A Vladan ne može bez svog prikana, već mu nedostajesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da, da, znam sve... samo nije normalno da i o otme razmišljamo i brinemo
(možda razbijem maler)... Vladane strpi se do Majamija, čežnja je teška... al lepitrići se gomilaju.. zato kad ih oslobodiš...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ima li traga da će Vajda da ga prati u Majamiju?
Ljubazan zahtev svima kojima tepaju Noletu ovde na forumu ili u bilo kakvim komentarima izmišljajući mu nadimke "Nolo" ili "Noto" da prestanu jer zvuči kao da pričaju o domaćoj životinji iz porodice planinskih papkara
On je Novak ili Nole a stranci ga zovu i Joker te ga tako i zovite a ove 'olo 'oto ostavite za stočni sajam
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by 7eleven View PostIma li traga da će Vajda da ga prati u Majamiju?
Ljubazan zahtev svima kojima tepaju Noletu ovde na forumu ili u bilo kakvim komentarima izmišljajući mu nadimke "Nolo" ili "Noto" da prestanu jer zvuči kao da pričaju o domaćoj životinji iz porodice planinskih papkara
On je Novak ili Nole a stranci ga zovu i Joker te ga tako i zovite a ove 'olo 'oto ostavite za stočni sajam
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Bice Vajda u Majamiju koliko sam cuo.
Nadam se da Novak nije jeo u istom veganskom restoranu kao NIK!!!!
Sramota.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Noto je samo jedan jedini ovde, Novak to sigurno nije.
A ovo Nolo svakako ima veze sa geografskom pripadnošću određenih forumaša, tako su kod njih Simo, Pero i sl... ne vidim da je to ne znam neki problem, a pogotovu da je reč o "domaćoj životinji iz porodice planinskih papkara"Last edited by miloolja; 17-03-17, 20:14.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNoto je samo jedan jedini ovde, Novak to sigurno nije.
A ovo Nolo svakako ima veze sa geografskom pripadnošću određenih forumaša, tako su kod njih Simo, Pero i sl... ne vidim da je to ne znam neki problem, a pogotovu da je reč o "domaćoj životinji iz porodice planinskih papkara"
Cekaj ima ovaj fedovac sto povremeno troluje Novaka i ovde a predstavlja se kao da ga gotivi kao favorita.. ali i to je sporadicno..Similis simili gaudet
Comment
-
Ne bre Nola, nego Nolo.. dajte ne Novaka, ne Noleta (da gledamo recimo), već Nola... genitiv. Ima još krajeva
Batalite te crne mačke.sigpic
Comment
-
To ti je genitiv Unoffi. Ne može da bude Nolu imesigpic
Comment
Comment