Eh, Nole dolazi u Nis prvi, a gotovo sigurno i jedini put u karijeri. Nazalost danas nisam mogao da kupim jer se ne prodaju nedeljom. Sutra cu morati ranije da se nacrtam ispred prodajnih mesta . Nazalost halu u Nisu je mala( cak i manja nego sto ej bila pre 10tak godina, odnosno ima manje mesta), i karte ce sigurno sutra da planu, tako da, ne smem da propustim ovu sansu da ga gledam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by pedja5000 View PostEh, Nole dolazi u Nis prvi, a gotovo sigurno i jedini put u karijeri. Nazalost danas nisam mogao da kupim jer se ne prodaju nedeljom. Sutra cu morati ranije da se nacrtam ispred prodajnih mesta . Nazalost halu u Nisu je mala( cak i manja nego sto ej bila pre 10tak godina, odnosno ima manje mesta), i karte ce sigurno sutra da planu, tako da, ne smem da propustim ovu sansu da ga gledam.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostTrebao si ranije kupiti kartu,sutra ce biti ludnica.
Isao bih ja da gledam i da ne dolazi Djokovic. Medjutim mislio sam da ce kasnije da krenu da se prodaju karte, nisam pretio vesti u vezi toga...Naravno da sam znao ranije da ce Novak da igra ne bi mi se desilo da se karte vec prodaju a da ja to nisam video.Last edited by 147; 22-01-17, 18:07.
Comment
-
Originally posted by pedja5000 View PostZnam, razmisljam se samo koliko ranije da odem sutra ispred WINWIN-a. Pre kada se igrao Davis Cup ostao sam bez karte, nadam se da sada nece biti tako.
Isao bih ja da gledam i da ne dolazi Djokovic. Medjutim mislio sam da ce kasnije da krenu da se prodaju karte, nisam pretio vesti u vezi toga...Naravno da sam znao ranije da ce Novak da igra ne bi mi se desilo da se karte vec prodaju a da ja to nisam video.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by pedja5000 View PostZnam, razmisljam se samo koliko ranije da odem sutra ispred WINWIN-a. Pre kada se igrao Davis Cup ostao sam bez karte, nadam se da sada nece biti tako.
Isao bih ja da gledam i da ne dolazi Djokovic. Medjutim mislio sam da ce kasnije da krenu da se prodaju karte, nisam pretio vesti u vezi toga...Naravno da sam znao ranije da ce Novak da igra ne bi mi se desilo da se karte vec prodaju a da ja to nisam video.
Comment
-
Bokte koliko niže cene karata nego u BG
Mislim znam ovde kobajgai viši standrad, ali opet...
Valjda ćete doći do tih karata pre nego što ih razgrabe raznorazni hohštapleri.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBokte koliko niže cene karata nego u BG
Valjda ćete doći do tih karata pre nego što ih razgrabe raznorazni hohštapleri.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBokte koliko niže cene karata nego u BG
Valjda ćete doći do tih karata pre nego što ih razgrabe raznorazni hohštapleri.
Reče Maxa, plus mislim da nisu računali da će doći Novak.. ne bi me iznenadilo da podignu cene sada
Comment
-
Naravno da je kobajagi, veće plate ali sve je mnogo, mnogo skuplje...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
‚‚ Đoković je, prosto, ludo dobar sportista i veoma, veoma je izvesno da ćemo videti njegov veliki povratak", zaključio je Andre Agasi. ‚‚
http://sport.blic.rs/tenis/andre-aga...vratak/xmshb6h
Da li je ovo najava njihove buduće saradnje ?Last edited by nikas; 23-01-17, 12:41.
Comment
-
Originally posted by nikas View Post‚‚ Đoković je, prosto, ludo dobar sportista i veoma, veoma je izvesno da ćemo videti njegov veliki povratak", zaključio je Andre Agasi. ‚‚
http://sport.blic.rs/tenis/andre-aga...vratak/xmshb6h
Da li je ovo najava njihove buduće saradnje ?"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
Comment