Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ma dragi moj NI, ne mora da igra nista, bolje je da je sa porodicom nego da igra tenis.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostNo, meni je najvaznije da je to znak da je sve na mjestu. Da nema problema. Da je u kontroli.
Ne mogu da prokljuvim da li si neizlečivi optimista ili nas samo onako malo zekiš?
(U oba slučaja mi je skroz ok )"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMa dragi moj NI, ne mora da igra nista, bolje je da je sa porodicom nego da igra tenis.
Originally posted by Larisa View PostNi, neverovatan si
Ne mogu da prokljuvim da li si neizlečivi optimista ili nas samo onako malo zekiš?
(U oba slučaja mi je skroz ok )
Prvo, naucio sam da ne valja svoj pesimizam prenosti na druge. Osim toga, pored zivog Zileta, to jedva da je potrebno na ovom forumu. (Pardon Zile. )
Drugo, ja stvarno mislim da nema razloga za neki veliki pesimizam. Novak je najbolji na svijetu ali nije onako dominantan kao prije godinu dana. Ostaje svima nama da se priviknemo zivjeti sa tom cinjenicom. Ukljucujuci i samog Novaka.Last edited by NI; 22-01-17, 13:07.
Comment
-
Originally posted by NI View PostOvaj komentar mogu objasniti samo ako Valjevci ne vole Nislije. Drugo je igrati DC. To je kao povesti porodicu u luna park.
Tako je odlucio i tako ce biti, smatra ocigledno da ce mu igranje DC-a najvise pomoci pred nastavak sezone. Kako ce sve izgledati - videcemo.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMa gde ne vole, a u ostalom i da ne vole nema to veze sa mnom, jer ja sam ja, ne zanosim se misljenjem mase.
Tako je odlucio i tako ce biti, smatra ocigledno da ce mu igranje DC-a najvise pomoci pred nastavak sezone. Kako ce sve izgledati - videcemo.
Pravi je razlog sto je Istomin ima dvostruko drzavljanstvo i igrace za Rusiju. Nole zeli brzi revans.
Comment
-
Hahahaha koji ste vi cirkus, mislim ceo forum.. al očekivano, očekivano....
A da i Novačesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa u kojoj situaciji? Pa ne igra ništa, nema frku nikakvu, a na psihološkom planu očiglendno da mu je nešto tako potrebno. Pogotovu što se igra u Srbiji.
Očigledno on misli drugačije što nas dovodi do
Originally posted by Sandugp View PostSmatra ocigledno da ce mu igranje DC-a najvise pomoci pred nastavak sezone. Kako ce sve izgledati - videcemo.
Originally posted by cssr View Postocekivao sam da dolazi na Dejvis
nego da vidimo sad, za koga smo u ev. Rafa Roze finalu? dajte najmanje losu opciju
Jer to je dostižno, a Federer teško da bi bio dostižan i imalo bi kontraefekat za Novaka ako uopšte sada i delićem mozga razmišlja o rekordima.
A mislim da uopšte i ne treba da misli o tome, već da vredno radi bez presije, igra za Slemove ( ne za No1) a rekordi ako dođu- dođu.
I Agasija u tim.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment