Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
- Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju. Verujem da će Niš biti odličan domaćin, i da ćemo pobednički izaći iz susreta sa Rusijom - rekao je Novak Đoković.
http://sport.blic.rs/tenis/stize-u-n...osecaj/l7eeslr
Comment
-
Ma u kojoj situaciji? Pa ne igra ništa, nema frku nikakvu, a na psihološkom planu očiglendno da mu je nešto tako potrebno. Pogotovu što se igra u Srbiji.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Odlicna vest!Konacno i Nis da vidi nesto kvalitetno!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa u kojoj situaciji? Pa ne igra ništa, nema frku nikakvu, a na psihološkom planu očiglendno da mu je nešto tako potrebno. Pogotovu što se igra u Srbiji.
Osim toga to je dobar PR.
No, meni je najvaznije da je to znak da je sve na mjestu. Da nema problema. Da je u kontroli.
Comment
-
Ma nisam tebi NI odg shvatila sam šta misliš, osim što sam upotrebila tvoju reč situacija.... umesto Vladanovu ometanje
Postaje opasan problem što svaku njegovu odluku i potez, izgovorenu reč komentarišemo i moramo da odobrimo.Last edited by miloolja; 22-01-17, 12:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment