Originally posted by luka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Istina je ovo sto kaze Vladan,stvarno se sve uklapa.Nadal je sa 19 godina osvojio RG i sigurno ga je Nike spremao godinama za taj podvig,bog zna sta su mu davali sve i cime su ga hranili,kakav je samo biceps imao kad se tad pojavio ali je Nike sve pripremio da ga ovi iz ITF ne provale.Ne mogu ni da zamislim sta su radili sa Marejom sredinom prosle godine zli Masoni i Dzordz Soros.
Comment
-
Takođe, za Wimbldon 2016., Ðoković je popizdio kad su ga stavili na teren bez krova, jer su dan prije svi znali za kišu. Ludio je u svlačionici, direktora turnira otjerao u tri lijepe. Jbga, svi na tour-u znaju da mu prave smicalice, javna tajna.
E sad, nije ni Nole svetac sigurno, ali je Nike svoje pulene baš onako fino pripazio kroz karijeru.
Poslato sa HUAWEI P6-U06 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Zasto? Svako misljenje je u redu i legitimno, svi imaju pravo da iskazu svoje misljenje i razmisljanje. Evo npr. Marej koliko je navijaca imao prije samo dva mjeseca, sad nema nijednog, ostadoh sam da navijam za njega. Navija i noto ali je u Medjedovini i nema internet da pruzi podrsku covjeku koji je naprasno izgubio sve navijace maltene. Ljudi moji to su strasne stvari.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo je to, javna tajna ali je jasno svima koji malo porazmisle o cemu se radi. Nadal od masine do ovog ispijenog poluprofesionalca, Federer toliko vremena pauza pa igra kao u najboljim danima, Marej odjednom teska zvijer. Sve jasno.
Comment
-
Napraviste sprdnju od teme, da ne pirčam koliko trolujete. Mislim stvarno...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ništa pre Indian Welsa , bar za sada je takav plan.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment