Originally posted by 7eleven
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jedino što mora da popravi u igri ,ako je to uopšte u igri je killer instinct.
Kada ima protivnika na konopcima- da ga dokrajči.
Ono što je mene zabrinulo je što je Marej uglavnom dobijao duže razmene.
P.S. Potvrđeno je da Pepe neće biti na AO , kao što sam već ranije pisala, a i šuška se o trajnom prekidu saradnje ( bar javno ).Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostNI je rekao da ako bude vetra Endi je blagi favorit. Vetra nije bilo.
;)
Originally posted by miloolja View PostI sta ce mu onaj Vemic, nije mi jasno. Bezizrazajan. Lepo govorim godinama unazad, mene ko motivatora, pa da vidi kako ide sve ko po loju..i nema mrkih pogleda i gestikulacija ka boksu.
Al stvarno ...kako mogu da sede ko mumije...ja izgoreh
tt
Originally posted by torpedo View Post
NI zato i rekoh za ono pod 7 vidimo se sutra
Vetar ispod 4ms najavljen a to oni na moru ne mase.
Bravo za analizu.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostOno što je mene zabrinulo je što je Marej uglavnom dobijao duže razmene.
Prvo, prednost nije bila velika. Drugo, to je taktika koja ne odgovara Mariju. Njome gubi mec cak ako i dobija poene.
cacacnin,
U pravu si. Nisam rekao blagi nego jasni favorit. Uz vrlo jaki vjetar sam racunao da Novak ima male sanse. Ofanziva, kojom je unistio Marija, ne bi bila tako efikasna.
Nisam se samo u vjetru prevario. Nisam vjerovao da Novak moze ovako da odigra. To je jako blizu njegovog maksimuma.Last edited by NI; 07-01-17, 21:39.
Comment
-
Originally posted by cacanin View Post
Olja Vemic zato i jeste tu, on sluzi da bude miran i stalozen takav je i kada na treningu nesto ne ide.Last edited by miloolja; 07-01-17, 21:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nije to moja teorija, to je samo pretpostavka. Koja uopste ne mora da bude tacna, ali je svakako moguca.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostJedino što mora da popravi u igri ,ako je to uopšte u igri je killer instinct.
Kada ima protivnika na konopcima- da ga dokrajči.
Ono što je mene zabrinulo je što je Marej uglavnom dobijao duže razmene.
P.S. Potvrđeno je da Pepe neće biti na AO , kao što sam već ranije pisala, a i šuška se o trajnom prekidu saradnje ( bar javno ).
Danas smo videli da mu je stalo... To je najbitnije..
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNije poenta kakv je Vemić, već da mu kao takav ne odgovara, da ponovim.. po senzibilitetu nikako. Nisu ono bile frustracije zbog promašenih ili neostvarnenih poena, već zbog toga što ne reaguju u boksu ili reaguju mlako. Možda u tim trenucima i traži dlaku u jajetu, ali to je i nebitno. Nije poenta što je ovaj miran, pa treba da smiri podivljalog Novaka, poenta je što ne reaguje adekvatno ili kako želi... Počeću još da verujem u Sanduovu teoriju, ma koliko mi blesavo zvučala, da mu žao para. Vemić mu nije potreban, uostalom sećamo se i prošlog njegovog perioda sparingovanja.
Olja kad sam igrao i trenirao a po prirodi sam "nercik" sve redom sam terao u PM svi su mi bili krivi... preorem 20 razmena od toga 7 vrhunskih napada i izgubim poen... pa pojeo bi oca i majku....
Vemic je takav od samog pocetka igranja tenisa pa i od pocetka prve "saradnje" sa Novakom.
Novak to zna i zato je tu gde jeste.
Novak gubi par poena gde odlicno napada siri Endija a ovaj mu krade poen strasnom (po meni nikad boljom defanzivom) onda frustracije ka boksu tipa zasto cutite BRE, ustanite jednom...Gris se cepa od smeha a Dule mrtav hladan
Ali Novak posle meca sve to anulira zahvali se Vemicu ... takav tip mu treba, znaju se godinama.
Originally posted by NI View PostTo je tacno ali...
Prvo, prednost nije bila velika. Drugo, to je taktika koja ne odgovara Mariju. Njome gubi mec cak ako i dobija poene.
cacacnin,
U pravu si. Nisam rekao blagi nego jasni favorit. Uz vrlo jaki vjetar sam racunao da Novak ima male sanse. Ofanziva, kojom je unistio Marija, ne bi bila tako efikasna.
Nisam se samo u vjetru prevario. Nisam vjerovao da Novak moze ovako da odigra. To je jako blizu njegovog maksimuma.
Nisam ni ja verovao da Endi moze ovako da odigra posle prethodnih meceva a pogotovo ne Novak, prevario sam se i dobili smo strasan mec.
Comment
-
U Melbourne-u vetar iako moze da duva, ne moze biti znacajan faktor u mecu Djokovic Murray, kako do njega moze doci sada samo u F ili ranijih godina eventuralno u SF ,jer do tada se svi mecevi igraju u RL koja je krovom dosta zasticena i kada nije otvoren , nesto kao sada AA. Utoliko jos je veci peh ta povreda kao i gubitak motivacije pred USO16, mogao je vec biti najbolji igrac na hardu svih vremena.Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostNI po meni nikad bolja defanziva Endija je dovela do gubitka seta i onako dugackog meca.Last edited by NI; 08-01-17, 00:34.
Comment
-
Originally posted by NI View PostVaras se. Marijeva ofanziva, kombinovana sa dfenzivom, je dovela do gubitka 2. seta. Sama defanziva nije dovoljna. To se vidjelo u 1. setu. Mari jespasavao mec lopte ofnazivom.
Jeste spasavao ali dosta napada, vinera bilo iz odlicne defanzive
Comment
-
Ono što smo videli je da Murrey dobija sve duže poene.
Posle drugog seta se videlo da je svežiji od Noleta koji je imao nekih problema s nogom/nogama. E sad Noletova pobeda iz inata i na iskustvo i na mišiće mi ne daje za pravo da kažem da je favorit za AO
Loptica je okrugla Nole se vraća da li je spreman za 5 setova ostaje da se vidi.
Definitivno je Murrey ovim mečom skinuo pritisak s sebe od 38 uzastopnih pobeda sto mu i ne treba na AO ali jasno poručuje šta treba žrtvovati.
Meni lično ostaje veliki žak za 2016 USOpenom kad je morao da sebe svrsta na posebnu lestvicu u sv. tenisu kao i kod sponzora ali to je već neka druga tema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment