Originally posted by Weltschmerz
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Trenutno mi deluje da misli da sve moze sam.
Na pitanje o Vemicu ,rekao je kako je Dusan smiren covek i da mu prija negova smirenost,da ga je oduvek tretirao prijateljski, kao sebi ravnog iako je dosta mladji, dakle ne autoritet.U teniskom delu samo da ima iskustva i u singlu i dublu i da se lepo dopunjava sa Vajdom, kao i da je vec bio clan tima...
Sto se BB tice iz nekih njegovih komentara se izmedju redova moglo procitati da je bilo natezanja o finasijskom delu .Ko je sebe pro(e)cenio vise
Prilicno konfuzno mi je delovao u intervjuu posle meca, crvenilo u licu i ocima (moguce da su problemi sa socivima, ali opet nije bilo vetra, sitnog peska koji bi mogao iritirati oci, mozda od znoja posto se dosta znojio, glava posebno)...
Trenutno mislim da mozemo ocekivati svasta, od toga da zgazi protivnika/e u sledecem mecu, do toga da se npr Sebaljos razmase i odigra na visokom nivou pa ga dodatno namuci. Ne bi bilo lose da ako stigne do SF da ga odigra sa Goffinom koji deluje da je u dobroj formi , pa da vidimo malo vise gde je on sam trenutno.
NI, tacka 1. u tvojoj analiziSimilis simili gaudet
Comment
-
I sam Novak reče da mu je trebalo vremena da zagreje mašinu.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Po livescoreu igra oko pola 4, ovi se kao uključuju u Dohu 15 min kasnije... kad nađeš ace, daj vamo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
-
Nema ništa bolje, tražila sam. Mada stalno ga pomeraju za 5 minuta, valjda će se i ES1 uključiti do tada. Sada stoji da počinje u 15:40sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ovo nije loše ako vam ne smetaju kvote po uglovima...
http://videostream.dn.ua/videopage/v...%96f%E2%84%96f
Comment
-
E pa nema više odlaganja, sva tri meča pre njegovog su završena.sigpic
Comment
-
Originally posted by Nesic View PostOvo nije loše ako vam ne smetaju kvote po uglovima...
http://videostream.dn.ua/videopage/v...%96f%E2%84%96fsigpic
Comment
-
I koja je to fora da se britanski ES program razlikuje od ovog sa ovih prostora? Da ovo Nešić što postavio je odlično... imala sam ranije, zaboravila...sigpic
Comment
Comment