Nole na FB : "I want to say THANK YOU for all your nice wishes today. It was a very joyful day for me :-)"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jos jedna : "All centre court was singing birthday song while I was having interview! Incredible feeling. Merci beaucoup" ,hahahah i jos jedna : "As you can imagine,i didn't eat cake as well :-( Only one raspberry ! Haha.. But it made my day ;-)"Last edited by MiljanVR; 22-05-11, 20:35.
Comment
-
Posle kazu da tenis nije surov, covek ne moze ni svoju rodjendansku tortu da pojede!
Srecan ti rodjendan veliki sampione i kakav god tenis igrao za mene si teniski kralj kakav se jos nije rodio.
Ako ni ti ni ostali ne verujete u ovo samo vreme ce vas razuveriti.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
pa mogli su neku bezglutensku tortu da mu naprave..
ako neko naleti na klip kako mu ceo stadion peva rođendansku pesmu neka ga postavi..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by jagodica View Postpa mogli su neku bezglutensku tortu da mu naprave..
ako neko naleti na klip kako mu ceo stadion peva rođendansku pesmu neka ga postavi..
Osećam da ima i miris i ukus! Mogli bismo svi da je 'probamo'... Možda...! ;)"Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNovaku sretan rođendan i da nastavi da mete protivnike bar do kraja ove godine, a naredne može jedan-dva meča izgubiti, i naravno da ga sve povrede zaobiđu
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDe pročitaj malo bolje šta sam napisao
Comment
-
Нек је он нама жив и здрав!!!! Свака му част шта ради!!!!Забибери ударац момче!!!
http://www.youtube.com/watch?v=__jLJE3T4XQ&NR=1
Comment
-
Evo kako je Nole juce proslavio rodjendan :http://sport.blic.rs/Tenis/197856/Po...rbije-u-Parizu
Comment
-
SRPSKOG TENISERA NE DOTIČE PRITISAK
Đoković: Postoji pica bez glutena
Novak Đoković je ubedljivom pobedom nad Tiemom de Bakerom pokazao da ga silni medijski pritisak nije dotakao ni najmanje u prvom kolu Rolan Garosa.
Nakon četiri uzastopne pobede nad Rafaelom Nadalom, od toga dve na šljaci, Novak je postao prvi favorit za osvajanje drugog sezonskog grend slema.
"Bio je ovo sjajan prvi meč na Rolan Garosu za mene. Servirao sam izvanredno i bio veoma agresivan. Pritisak je uvek tu, ali naučio sam tokom godina da se nosim sa njim. Znam da ljudi puno očekuju od mene zbog nepobedive serije i zato mi je zaista drago što se uspešno nosim sa stvarima na i izvan terena", rekao je Đoković.
Srpski teniser opet je ostao tajnovit na pitanje novinara o novom režimu ishrane koji ima veliku ulogu u njegovoj senzacionalnoj nepobedivoj seriji od početka godine.
"Nažalost, ne mogu da pričam o tome puno, to je tajna. Samo ću reći da postoji pica bez glutena, ali ne zna mnogo ljudi da je napravi", kaže Đoković.
Ugnjaviše sa ovom Noletovom ishranom ;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment