Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by skeptik View PostTi ili se pravis da ne razumes ili stvarno ne razumes sto je jos opasnije. Ove se radi o mentalnom sklopu, psiholoskom profilu Novaka. Marej, Federer, Nadal... su produkti zapadne civilizacije i kapitalizma, Novak je produkt socijalistickog samoupravljanja i slovenska dusa. Marej posle osvojene titule u Sangaju leti za Bec. Dete nije ni video sem mozda u prolazu jer mu je tenis i prvo mesto prioritet. Novaku ne pada na pamet da ide da igra Bazel iako mu je prvo mesto ugrozeno. Preci mu je drugi rodjendan deteta. Da li je meni kao Srbinu, slovenu blizi Marejev ili Novakov pristup? Pa naravno Novakov, i ja bih isto tako postupio na njegovom mestu.
Sto se tice poredjenja sa Anom pogledaj njegove izjave u poslednje vreme i one koje je Ana davala kad je nju pocela da trese igracka kriza. Ana "Bila sam previse uzbudjena", Novak "Nisam bio smiren na terenu". Ana "Ovaj poraz me je samo ojacao i ukazao na moje greske", Novak "Izvukao sam pouke iz ovog poraza". Copy-paste.
Otislo je ovo mnogo daleko, predaleko cini mi se.
U postu na koji sam ti replicirao si napisao da hoće da se posveti porodici, da hoće da ide sa porodicom na letovanje kao da on to već ne radi.
A sa ovim postom si potpuno promašio temu, Novak da ima balkanski mentalitet ne bi dosegnuo ove visine, jer kako objasniti da iz jedne zemlje koja nema nikakvu tenisku tradiciju i kulturu praćenja tenisa, nikakvu infrastrukturu (u praznom bezenu je trenirao), koja mu nikakve uslove nije obezbedila niti uložila u njegov razvoj, postane jedan od najvećih tenisera u istoriji.
Kako to objašnjavaš? Tako što ćeš reći da je preko noći postao lelemud? Pročitaj post od Niki i nauči nešto umesto što pričaš šuplju priču.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOd 31. do 35. bez Slema, naravno da se to ne smije dozvoliti. Cetiri i po godine bez Slema, ima i Serena 35 pa osvaja sve zivo. Tim ljudima je sve sem velika titula neuspjeh.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Originally posted by goku View PostZašto je opasno ako se pravim da ne razumem i još opasnije ako stvarno ne razumem? Za koga je opasno?
U postu na koji sam ti replicirao si napisao da hoće da se posveti porodici, da hoće da ide sa porodicom na letovanje kao da on to već ne radi.
A sa ovim postom si potpuno promašio temu, Novak da ima balkanski mentalitet ne bi dosegnuo ove visine, jer kako objasniti da iz jedne zemlje koja nema nikakvu tenisku tradiciju i kulturu praćenja tenisa, nikakvu infrastrukturu (u praznom bezenu je trenirao), koja mu nikakve uslove nije obezbedila niti uložila u njegov razvoj, postane jedan od najvećih tenisera u istoriji.
Kako to objašnjavaš? Tako što ćeš reći da je preko noći postao lelemud? Pročitaj post od Niki i nauči nešto umesto što pričaš šuplju priču.
Originally posted by zxcv View PostFederera upravo krasi ta anglosaksonska i germanska neutoljiva glad za uspehom i radna etika. On u 35. godini govori kako mu je zelja da osvaja slemove i da se vrati na prvo mesto. Nema tu ocu kakim/necu kakim.
Comment
-
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Dakle silazi sa trona nakon 122 vezane nedelje, sto uopste nije naivna cifra.
Kada ocekivati povratak? iskreno se nadam sto je prije moguce,jer valja otresti s vrata Meka i Lendla po YEn1. Ko zna,mozda je bas ovo ono sto mu je bilo potrebno,vidjecemo. u suprotnom bojim se da bi ovaj imao dobre izglede da stoluje sve tamo do Vimbldona sto bas i ne bi bio najsjajniji prizor. Sacekajmo London
Comment
-
Nadam se da za Novaka nije gotova sezona. Velika borba tek sledi, samo ako Novak zeli da je vodi. Uz dobar trening od nedelju dana, i malo Endijevo opustanje, sa podjednakim sansama bi usli na zavrsni turnir.
Ne treba se lako odricati ove godine, sledeci turnir mu je verovatno najbitniji turnir koji nije slem u zivotu(posle OI mozda). Bar je logicno da tako bude.
Idemo Nole, valdja ce ovo da te motivise!Last edited by 147; 05-11-16, 17:09.
Comment
-
Tu su stvari dosta jednostavne. Postoje samo dvije mogucnosti.
Prva, tenis mu vise nije bitan. U tom slucaju treba da zavrsi karijeru. Bila je izuzetno uspjesna iako je mogla biti i malo uspjesnija.
Druga, prezasicen je i uzeo je pauzu na malo ekscentrican nacin. U tom slucaju ce ponovo da se svojski posveti tenisu.
Koja opcija je tacna znacemo najkasnije do RG-a.
Comment
-
Nije bitan London uopste, njemu tek nije bitno. Uzece jednu pobedu, dva poraza I zavrsiti.
Sta ocekivati sledece godine to je vec velika nepoznanica. Ako mu se bude igralo bice prvi ako mu se ne bude igralo bice opet u top 5. Nesto slicno 2009 godini.
Ajde bre Jogas, mora biti bolje.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ne moramo cekati RG dovoljno je do AO. Sve me to potseca na Nadala, svaki sledeci turnir nada da ide nabolje. S tom razlikom sto sada mislim da priroda problema je daleko slozenija. Rekla sam vec da se pojasnim, nije u pitanju briga prema porodici, nego nemogucnost porodice da prihvati da je on iznad sve, alfa i omega, centar sveta za njih. On ocekuje priznanjenje od svih, a vrlo moguce da ga ne dobija iz najblize okoline u razmeru koji odgovara realnom stanju. Sve su ovo naravno ciste pretpostavke, ali meni je sve ovo nezdravo oko njega, cista patologija. Nazalost, jer za razliku od Nadala on nije imao razloga u vidu povrede recimo za vakav strmoglav pad. Jos kad pocne najavljeni reality show, strava, snimati svoj zivot.
Comment
-
-
Originally posted by Niki View PostNe moramo cekati RG dovoljno je do AO. Sve me to potseca na Nadala, svaki sledeci turnir nada da ide nabolje. S tom razlikom sto sada mislim da priroda problema je daleko slozenija. Rekla sam vec da se pojasnim, nije u pitanju briga prema porodici, nego nemogucnost porodice da prihvati da je on iznad sve, alfa i omega, centar sveta za njih. On ocekuje priznanjenje od svih, a vrlo moguce da ga ne dobija iz najblize okoline u razmeru koji odgovara realnom stanju. Sve su ovo naravno ciste pretpostavke, ali meni je sve ovo nezdravo oko njega, cista patologija. Nazalost, jer za razliku od Nadala on nije imao razloga u vidu povrede recimo za vakav strmoglav pad. Jos kad pocne najavljeni reality show, strava, snimati svoj zivot.
Meni se cini da je njega sada pubertet uhvatio. Klasican primjer osoba koje rano odrastu i preskoce tu fazu u zivotu. Holivud je pun takvih.
Comment
Comment