Ne znam na koje bordure misliš.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Aaaa misliš na tkanje, na sam materijal, utkanu riblju kost?
Pa sigurno, ne vidi se na ostale dve boje, samo sam ovu plavu veliku pronašla, ali sigurno da su ista tkanja i na beloj i na crvenoj kao i na plavoj. Mislim pretpostavaljam.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mehhh.. more uništi me Novak sa ovim njegovim zglobom, tetivom, koji.... pas materine..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Da one fotke sa jučerašnjeg treninga sa Čilićem, uopšte nisu obećavajućesigpic
Comment
-
"Novak, would you like to see the draw?"
Novak: "Maybe a bit later, when I'm alone. I'm not ready mentally"sigpic
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostOdakle je ovo Olja?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne vidim da je za Novaka toliko los zreb...Ako se izbegne Isner to ce da bude ok. Sa jedne strane, tacno je da Novak nece bas da udje u ritam protiv udaraca i servera, ali sa druge, ovako ce imati manje razmena, pa ce vise da cuva zglob. Evo vidim neki poput Gilberta( a i mnogih drugih) misle da je Marej prvi favorit. Kladionice se sa razlogom ne slazu. Dok god ne vidimo Novakov prvi mec nezahvalno je prognozirati...
Comment
Comment