Ova slika nije bila
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Nađoh i najavu meča Ace informacije i sada se smejem naglas...
Mada je i ovaj dobar
Spoiler
Da krenemo i redom neke druge twitove i reakcije za koje mislim da nisu preneti ovde.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
I na kraju meni najdraži
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Drugari,vama ovo nista nece znaciti i verovatno me vecina stavila na ignore(sto je i normalno),ali moje baksuziranje je retko ko ovde mogao da provali.Ja da ne volim Novaka,ne bih sigurno posvetio onoliko truda kada sam pravio klipove za njega,za koje mogu da se usudim da kazem da su najbolji na you tubu Znam koliko sam bio mracan i tezak,ali sam uvek verovao i bio siguran da ce uzeti,samo nikako nisam smeo naglas to da govorim,jer to je neki moj bolesni trip Ljudima koji su se salili na moj racun ovde jedno veliko hvala,uvek ste me nasmejali kada sam citao Vise nemam potrebe da baksuziram ovde,jer je moja misija zavrsena Sta god Novak uradio do kraja karijere je samo jedan ogroman bonus,on je sa ovim sve nas zaduzio.Jos nesto za kraj...Ja cu se potruditi da napravim novi klip,nema me vec god i po dana sigurno,ali to je zbog dosta losis stvari koje su mi se izdesavale na privatnom planu.Pozdravljam vas sve najiskrenije i zelim vam svima sve najbolje u zivotu.Sledeca stanica,London
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostDrugari,vama ovo nista nece znaciti i verovatno me vecina stavila na ignore(sto je i normalno),ali moje baksuziranje je retko ko ovde mogao da provali.Ja da ne volim Novaka,ne bih sigurno posvetio onoliko truda kada sam pravio klipove za njega,za koje mogu da se usudim da kazem da su najbolji na you tubu Znam koliko sam bio mracan i tezak,ali sam uvek verovao i bio siguran da ce uzeti,samo nikako nisam smeo naglas to da govorim,jer to je neki moj bolesni trip Ljudima koji su se salili na moj racun ovde jedno veliko hvala,uvek ste me nasmejali kada sam citao Vise nemam potrebe da baksuziram ovde,jer je moja misija zavrsena Sta god Novak uradio do kraja karijere je samo jedan ogroman bonus,on je sa ovim sve nas zaduzio.Jos nesto za kraj...Ja cu se potruditi da napravim novi klip,nema me vec god i po dana sigurno,ali to je zbog dosta losis stvari koje su mi se izdesavale na privatnom planu.Pozdravljam vas sve najiskrenije i zelim vam svima sve najbolje u zivotu.Sledeca stanica,London
Žile znala sam šta radiš, zato ti i nisam citirala postove niti ulazila u diskusiju.
Znala sam da je to tvoje "trolovanje" način da izmalerišeš Noletove protivnike.
A verujem da su i ostali skontali, ali im je bilo nekako simpatično da se "raspravljaju" sa tobom
Prošle godine smo na nekom turniru ( ne sećam se tačno na kom) imali kolektivno trolovanje, " bedak" i sl.
Očigledno si uspeo i vidi nekako i za OI da primeniš sličan recept.
P.S. "Iskupi" se nekim dobrim videom
Puno sreće ti želim, pa se kuckamo u Londonu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Zile90 hahahahahahahahhahahaa Tako si me nasmejao!
Necu da te citiram (znas vec, respect prema svim tim ljudima kojima si na ignoru)
Znaci, ti si to bio na tajnoj misiji?
Od danas si za mene Zile007"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostZile90 hahahahahahahahhahahaa Tako si me nasmejao!
Necu da te citiram (znas vec, respect prema svim tim ljudima kojima si na ignoru)
Znaci, ti si to bio na tajnoj misiji?
Od danas si za mene Zile007
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostDrugari,vama ovo nista nece znaciti i verovatno me vecina stavila na ignore(sto je i normalno),ali moje baksuziranje je retko ko ovde mogao da provali.Ja da ne volim Novaka,ne bih sigurno posvetio onoliko truda kada sam pravio klipove za njega,za koje mogu da se usudim da kazem da su najbolji na you tubu Znam koliko sam bio mracan i tezak,ali sam uvek verovao i bio siguran da ce uzeti,samo nikako nisam smeo naglas to da govorim,jer to je neki moj bolesni trip Ljudima koji su se salili na moj racun ovde jedno veliko hvala,uvek ste me nasmejali kada sam citao Vise nemam potrebe da baksuziram ovde,jer je moja misija zavrsena Sta god Novak uradio do kraja karijere je samo jedan ogroman bonus,on je sa ovim sve nas zaduzio.Jos nesto za kraj...Ja cu se potruditi da napravim novi klip,nema me vec god i po dana sigurno,ali to je zbog dosta losis stvari koje su mi se izdesavale na privatnom planu.Pozdravljam vas sve najiskrenije i zelim vam svima sve najbolje u zivotu.Sledeca stanica,London
Nadam se da će ti u životu krenuti sve kako treba, ali tu ni slučajno ne nastupaj kao na forumu a imam osjećaj da si isti
Comment
-
B92: Novaku mač "Zlatni Vitez - Sveti Stefan Despot Srpski" http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1140217
Comment
-
Similis simili gaudet
Comment
Comment