dodje i taj usati napokon odgledah 2 ceo set,a sve ostalo preko livescore Novace svima si ulepsao dan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ovo nije bilo
Fabio Fognini
GRANDE AMICO MIOOOOOOO🏆🏆🍾🍾🍾🍾🍾🔝🔝🔝 DjokerNole
Lu
Congrats DjokerNole! Incredible achievement! CareerGrandSlam HatsOff
Andreas Beck
Congrats DjokerNole. absolutely deserves 🏆. RG16 champion
Velimir Stjepanovic
Bravo kralju! Kad igraš srcem, kad si tako jak, zaslužio si sve ovo. Lepo je biti deo tvoje ere, sportske istorije RolandGarros DjokerNole
KK Crvena zvezda
Čestitke najuspešnijem srpskom sportisti na osvajanju Rolan Garosa! DjokerNole Zvezdas Nolefam
Milan Biševac
4 grand chelem entre ses mains. Félicitations pour cette incroyable réussite @DjokerNole RolandGarros RG16
DonnaVekic
Noleeeeeee!!!!!!!!!!
Comment
-
Comment
-
Sad mogu da kazem da sam sve video
Wilander : Kritikovao sam Novaka da bi bio najbolji
http://mondo.rs/a906115/Sport/Tenis/...Djokovicu.html
Comment
-
Cestitka svim Novakovim navijacima koji su imali vere i strpljenja u uspeh na RG,Naravno bilo je mesta za nervozu,sumnju nakon svih godina propustenih sansi.Napokon su se kockice poklopile, nakon odustajanja dva najteza rivala moglo se jasno naslutiti ko je glavni dasa za titulu.Bio sam i dobar prognozer 3-1 Novak uz uslov suncan dan,iako je sunce granulo na samom kraju nije bilo blata kao u Rimu.Trenutno drzi sve GS titule sto nije poslo ni Rogeru ni Rafi ,neprocenjivo.Dokle moze Novak,sada je to vec mnogo teze predvideti jer drzi sve u svojim rukama,on se pita , a Vimbledon je sledeca stanica ,cekamo opet Rogera u finalu,tu je ipak najveca neizvesnost
Comment
Comment