Doktorirao!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Nema se šta analizirati. Kad igra na maksimumu, Murray može samo da broji gemove, za klasu je bolji igrač. Bio je čovjek zadatka i na tom putu ga ništa nije moglo zaustaviti. Becker ima velike zasluge, nadam se da će ostati i naredne godine u njegovom timu.
Samo su 2 igrača u istoriji tenisa držala sva 4 GS turnira u isto vrijeme, od danas je Novak treći. Definitivno je ušao u teniske legende i sad je na njemu dokle će tjerati, što se mene tiče do kraja karijere ga pratim opušteno, dobro, osim OI Wimbledon je za 3 sedmice, neka ga odigra za svoju dušu, bez pritiska, dosta je toga bilo na njegovim leđima.
Navijačima svaka čast, uspjeli su se konačno skupiti sa svih strana i podržati ga.
Kuerten je neviđeni car
Navras 16950
Comment
-
Cestitke Novaku i navijacima. Malo je reci zasluzeno.
Svi ste ovo zasluzili, isto kol'ko i Djokovic.
Zile90 treba da se iskljuci neko vrijeme s foruma, sam ili uz pomoc administracije.
Sad' ce momak doci i napisati kako ga je ova pobjeda emotivno ispraznila i da nema apsolutno nikakve sanse za Wimbledon.
Vrlo vjerovatno da ce mu ovo biti prelomni pehar u karijeri. Ne vidim razlog da ne napadne Golden Slam.
Kako god, kad' odluci da zavrsi sa svim', neka ugasi svjetlo tako da ga niko nikad' vise ne moze upaliti.
Svaka cast!sigpic
Comment
-
Rekordi teniskih majstora današnjice
Ispunio si mi želju, odslušala sam himnu...
A sad slavljeeeeeeeeee!!!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment