Ne brijam se dok se ne zavrsi RG , a uraso sam go vnogo u trnje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Neverovatno šta ovaj fakin RG pravi od njega. Samo da se završi kako god. Ta danas totalno nepotrebna nervoza kada je tresnuo reket, pa on ispao-izleteo iz ruku...ko iz katapulta toliko glupa stvar... jeste bila UE, jeste bilo na BP, ali u jednom i više nego dobrom meču da tako reaguje za sitnicu... samo je RG kriv i ništa više. A najgore je što mnogi sa "one strane" samo čekaju na njegov najmanji gaf i svi trube o ovome i svašta pišu i govore... i tako u krug, na svakom GS, na ostalim turnirima... i aaaaaaaaaa...
Novače, nemoj da vičeš na skupljače loptica, nemoj da pipaš sudiju, nemoj da bacaš reket i nemoj da si previše nervozan. Sve će biti u redu!
Srećno u 30-tom PF GS!
#ideeemooosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1138833
Svaka cast. Ficom do Pariza kao peske na more, avantura
Comment
-
Ko bre da osvoji preko Novaka?
Sve ću da vas banujem
Piece of cake!!!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nažalost bio sam upravu da se Novak neće sastati sa Vavrinkom na ovom RG.
Sada mu ostaje najteže finale koje je trenutno mogao da dobije.
Murray je obje svoje GS titule uzeo preko Novaka i dobio ga je posljednji meč koji su odigrali. Ipak, vjerujem da mu to ni izbliza nije dovoljno za osvajanje titule na ovom RG. Jer...
Taj Rim je Novak vjerovatno i svjesno prepustio, malo zbog loših vremenskih uslova i umora, a još više da bi se rasteretio (psihički) pred ovaj odlučujući turnir - RG. A realno je i Murray slavio rođendan u Rim ;)
Sada, rođendan je prošao. Novak nema problem sa umorom, ima maksimalnu motivaciju, igra na turniru na kome publika neće biti protiv njega...
Nadam se da će vremenski uslovi omogućiti da se meč igra bez prekida i sa žutim lopticama.
Čekamo nedelju, čekamo 12-tu!
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostJa drhtim, nije mi bre dobro, kako mi padne nedelja i mec na pamet muka mi neka. Kakav osecaj...
Najvise bi voleo da zaspim i probudim se u ponedeljak sa srecnim PUSH vestima na Androidu...
Svim srcem uz Noleta u nedelju!Last edited by icetea; 03-06-16, 20:02.-To define is to limit.
Comment
Comment