Mislis obojica
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by gokaraIma i toga, navijao sam za Atletiko, po zakonu verovatnoće sada Novak ima više šanse. Bio bi baš maler da oboje ne osvoje.
Pitanje za tebe. Je li iko onog golmana Atletika ucio kako se brane penali? Igraci Brselone su ih izvodili fenomenalno, ali ni on nije mnogo smetao.
Comment
-
Originally posted by NI View PostDobro, nisam znao u cemu je stos. Ali je ocigledno bilo da je sinocnji mec imao neki uticaj?
Pitanje za tebe. Je li iko onog golmana Atletika ucio kako se brane penali? Igraci Brselone su ih izvodili fenomenalno, ali ni on nije mnogo smetao.sigpic
Comment
-
Vladane,
Mene fudbal ugalvno ne zanima. Ali uvijek navijam protiv Barselone, pa onda protiv Celzija, osim ako igra protiv Barselone i konacno protiv Reala osim ako igra protiv nekog od dva prethodna tima.
Ali da ne mislis da samo naija protiv. Aresnal, Liverpul, Ajaks tim redom.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostAtletiko i Novak.
Oboje ili obojica? Biće da ni ti ni ja nismo u pravu.
Mislim da je ispravno: oba.
Možda je konstrukcija nezgodna, jer zvuči rogobatno, jednočlana imenica (Atletiko), ali i kada govorimo o timu uvek pišemo u jednini... on je pobedio-izgubio ili ona (Zvezda, na primer).
Da je višečlana brojna imenica u smislu igrača, koju opet čine muškarci... znači oni... oni i on (Novak) opet muški rod, pa je moglo da se napiše ... bio biH(porgutao si ga) baš maler da su izgubili i oni i on (ili svi)... možda srećniji izraz. U svakom slučaju oboje je nepravilno dibiduz(s)
Oba ili obojica ..muški rod u jednini, što je ovde slučaj (ako posmatramo iz ugla Atletika, a ne igrača) ili oba za srednji rod, što nije slučaj.
I da li si normalan, šta si raširio te gaće Skidaj ih!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTaj Atletiko (on) i taj Novak (on)... znači nikako ne može njih dvoje-oboje, već njih dvojica-obojica... nema ovde žena, tj. ženskog roda
Možda je konstrukcija nezgodna, jer zvuči rogobatno, jednočlana imenica (Atletiko), ali i kada govorimo o timu uvek pišemo u jednini... on je pobedio-izgubio ili ona (Zvezda, na primer).
Da je višečlana brojna imenica u smislu igrača, koju opet čine muškarci... znači oni... oni i on (Novak) opet muški rod, pa je moglo da se napiše ... bio biH(porgutao si ga) baš maler da su izgubili i oni i on (ili svi)... možda srećniji izraz. U svakom slučaju oboje je nepravilno dibiduz(s)
Oba ili obojica ..muški rod u jednini, što je ovde slučaj (ako posmatramo iz ugla Atletika, a ne igrača) ili oba za srednji rod, što nije slučaj.
I da li si normalan, šta si raširio te gaće Skidaj ih!
Comment
-
Bogami Stanislas figurativno, što je mnogo teže, naravno, ali mogao bi Gojko fizički... mislim sa avatara, bude one mnogo loša sećanja i emocije.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostOlja zabole me glava od te gramatike, jesi li ti sanjala da budeš učiteljica ili nastavnica možda
Ne, nisam. Pre lektor... iako i ja učim i dalje.sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Koliko čoveka može glava da zaboli koji drži ove konferencije (mislim na profi tenisere-sportiste uopšte)..
Pitaju ga za Rafinu povredu-odgovori, pitaju ga za Zika virus-odgovori... pa opet pitaju za Rafinu povredu, pa opet za Zika virussigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBogami Stanislas figurativno, što je mnogo teže, naravno, ali mogao bi Gojko fizički... mislim sa avatara, bude one mnogo loša sećanja i emocije.
SpoilerJavlja mi se Gaske u finalu.
Comment
Comment