Originally posted by cssr
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ni,
pa i ostali, ja sam napisao svoje misljenje o Matsovoj strucnosti prateci njegove komentare i analize kroz Novakovu karijeru, a vecinom bazirane na sam pocetak Novakove karijere.Ko je to pratio a moze i da se pogleda u arhivama razumece moj negativan stav prema strucnosti Matsa u analizama i predvidjanjima.Ko se ne slaze samnom nemam nista protiv.Sa mog stanovista novakovog navijaca Mats je teniski analiticki- luzer.Sa kojom on namerom i ciljem govori sve te svoje analize i koga one zanimaju nek cita i uziva
Comment
-
Originally posted by NI View Post
Nagradno pitanje za sve:
"Da li se Mats kladi na one za koje kaze da ce pobijediti?"
Originally posted by cacanin View PostDa li ima negde bilo kakav info, neka izjava... problem sa ledjima, sta mu to bukvalno remeti igru, dovodi ga do onako nervoznih postupaka.
Mislim da ga je više, nerviralo i smetalo mu da odigrava posle niskih lopti koje je slao Darsis. Novak sa 188 cm mora da se dobrano savije u kolenima da bi odigrao te lopte, naročito kada je ukopan blizu osnovne linije, a protivnik odigra niske i duboke lopte.
Pri tom mislim da je jako nervozan došao na RG, i da svi "problemi" , ako ih je uopšte bilo dolaze iz glave. Od bremena favorita, do nekih stvari oko organizacije, bezbednosti i td.
Danas nije ( pisah na live temi o tome ) odigrao onako kako smo očekivali i navikli, ali mislim da će sa odmicanjem turnira i u narednim kolima forma početi da ide uzlaznom linijom, što je dobro. Naučio Nole da dozira, da bi što duže bio u stanju da igra na vrhunskom nivou, a ne kao ranije, uđe furiozno i troši se bespotrebno, a zaista nije neophodno da pobeđuje sa " biciklicom". Bitno je da pobeđuje i da zna kada da uspori , a kada da ubrza.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by jovan View Post
Comment
-
Originally posted by Sanimir View PostKoliko sam primjetio Novak je omrsavio 2 kg. Imao je 80 a sad 78.
Petpostavljam da je to zbog kretanja....
Mislim da ce pre biti zbog hrane, jer je po svemu sudeci postao vegan (nije bezveze otvorio veganski restoran).
Edit: Evo sad procitah da jede ribe tu i tamo, znaci ipak nije skroz vegan.Last edited by icetea; 27-05-16, 01:58.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNije Mats trener pa da pravi igraca. On je analiticar.
Analizira ono sto zapazi i prezentuje to sirokim narodnim masama. A izuzetno dobor zapaza. E sada sto se prezentovanja tice to radi malo uvijenije jer radi za veliku TV kucu i mora i da podilazi gledaocima. Sve u svemu retko ko ume tako dobro da vidi i oceni stvari vezane za neciju igru. Prognoze (netacne) koje mu neki pakuju kao dokaz njegovog nemanja pojma su bas podilazenje publici.... i totalno nebitne stvari. "Reko Mats pobedice Pera Ziku, a ono pobedio Zika Peru!!! Ha-nema Mats pojma" (Ziko nisam mislio na tebe) Ma bas strucne ljude i one koji vole da cuju dobru analizu zabole za predividjanje pobednika meca-turnira koje ima za svrhu podilazenje publici.
Comment
-
Originally posted by tea View PostOdakle ti ti podaci?
Mislim da ce pre biti zbog hrane, jer je po svemu sudeci postao vegan (nije bezveze otvorio veganski restoran).I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1136341
Veoma zanimljive izjave Djokovica, to mi se mnogo svidja i mnogo mi je drago, kakav god da je ako vidim i osecam da se bori, ja vise nista ne trazim. On je toliko fascinantan u toj nekoj predanosti, da je forma koja je inace br.1 uslov za titule, kod njega postaje sekundarna stvar jer ima zelju. Nesto kao Nadal ranije. To je nesto sto moze da te izvuce iz bezizlaznih situacija kako nijedan naspanovan prvi servis Ive Karlovica ne moze.
Puno srece ratniku, jedino sam zeleo NEsurov zreb i dobio sam ga, sada mu zelim zdravlje i koliko toliko normalne uslove za rad. Pa nek najbolji pobediIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostSve je to u redu... Samo mi reci kako je moguće da u njegovim najavama duela Novak/Endi, teniser iz VB uvek biva favorit...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Đoković: Boris na kraju godine odlučuje da li nastavljamo
http://sport.blic.rs/tenis/bekerovi-...vljamo/pd0gbjm
Comment
Comment