Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
K'o Dan mrmota...
Prema vikipediji, prošle godine su igrali takođe 3. juna, s toga ne brinem za poklon.
Lično, RG ne može u istu rečenicu sa ostalim slemovima, samo ga istorija čini velikim, jbte ne mogu reflektore postaviti .
A o krovu da ne govorim...
Čini mi se da ga je Nadal učinio većim nego što jeste.
Očekivan žrijeb, moglo je proći i bez Nadala. Gledajući na formu Vavrinke ne vidim uz pomoć kakvih trikova će doći do polufinala.
Na RG 2015., Federer kao 2. nosilac je igrao 1/4 dan ranije od Noleta, slijedi da će Marej pred polufinale i finale, imati dan više odmora.
Držimo Noletu palčeve. Srećno...Last edited by Grofovija ljuta; 20-05-16, 15:56.
Comment
-
Znam ja sta NI radi....prebacuje pritisak na sebe...i nama ovde i Novaku.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sajtevi su zajebana stvarsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Svaki zreb ima neke svoje poteskoce i skrivene zamke na koje treba strogo obratiti paznji. Delbonis moze biti opasan kao i Lu u prvom kolu. Sreca je jednostano u tome sto Nole poznaje dobro protivnike sa kojima ce igrati u drugoj nedjelji turnira. RBA, Ber, Nadal sa njima je igrao dosta puta, nekoliko puta ove godine. Vazno je da su Nisikori i Wawrinka sa druge strane, to jest igraci koji, ako su "on fire", mogu da nadigraju Novaka i ucine ga slabomocnim. Opasnost vreba u polufinalu i finalu, to jest pitanje je da li ce Novak uspeti i u kojoj meri da povrati mentalnu i fizicku snagu i svezinu posle eventualno iscrpljujuce borbe protiv spanca. Sve u svemu dosta laksi zreb nego prosle godine. Slazem se sa Vladanom koji smatra Nadala prakticno bezopasnim protivnikom. Bolju igru od one iz Rima on ne moze da prikaze. Novak u punoj snazi resava to za 2 sata. E sad, Marej Wawrinka ili Nisikori u finalu, koga prizeljkivati? Ja bih voleo Mareja upravo zbog gore navedenih razloga.
Comment
-
-
Pa da kažem i ja po neku o žrebu. Dopada mi se, jako mi se dopada žreb
Novak bi trebao lagano do SF gde očekujete Rafu ( iako sam svojevremeno navijala za finale Noleta i Rafe, SF mi se ne dopada) .
ALI...
Pitanje je da li će Rafa dogurati do SF jer ima dve ozbiljne nagazne mine u svom delu žreba, ako ne i tri ( Fonjini, koji može da eksplodira na ovom RG, a može i da uprska načisto, pa je on ta "možda" mina) . Naravno pomenute dve mine su Tim i Zverev ( možda sam previše pristrasna, gotivim ih - šta ću ) koji iako ga ne pobede mogu ozbiljno da ga oznoje da čak i ako stigne u SF pitanje je koliko će biti umoran.
Vidim da je Nole dobro raspoložen, da je spreman da konačno podigne taj trofej, već sam nešto i pisala na tu temu, a sada kada pogledam žreb još sam sigurnija
Neko je pitao za Nišikorija.
Mislim da on može da iznenadi Endija, kao i Simon Vavrinku.
Očekujte neočekivano na ovom RGŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment