hvala i ziv bio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Najbolje je da gledas na espn. KORISTI GOOGLE CHROME kod podesavanja proxyija!
skines ekstenziju modify headers,
u nju ubacis proksi koji nadjes na netu,
a mozes i ovaj na kojem sam ja
name X-Forwarded-For Value 98.229.51.231
i radiceLast edited by Novak GO!; 31-03-16, 03:18.I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
-
Opet po onoj prokletoj vrucini....ali navikao je vec na te lepe ustupke...Mislim ad veceras nece biti puno problema kao na proslom mecu sa Gofanom.Iskreno bih voleo finale sa ekscentricnim australijancem jer se covek bas vinuo u nebesa.Verujem da se njegovi mecevi analiziraju u Novakovom timu, ali nema bolje analize nego odigrati sa nekim mec.Trebalo se to jos ranije desiti,a ne u nekom finalu....Sreca pa nije GS....
Comment
-
-
Ma kakav Madrid? Nema ništa od toga. Mora da ga prijavi, ali neće igrati, nije ludŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment